Tarsus Ulu Camiinde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazına Vali Özdemir Çakacak, Mersin Milletvekilleri Ali Cumhur Taşkın ve Baki Şimşek, Güney Deniz Saha Komutanı Koramiral Hasan Uşaklıoğlu, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Kaymakam Bekir Atmaca, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Mersin Merkez Komutanı Albay Ekrem Özer, İl protokolü, askeri ve mülki erkan, şehidin eşi, ailesi ve yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Kılınan cenaze namazının ardından acılı aile bir süre taziyeleri kabul etti. Milletçe uğruna sayısız şehit verdiğimiz dev Türk Bayrağı’nın açıldığı cenaze töreni boyunca Vali Çakacak, üstlendiği kutsal görevi yerine getirdiği sırada şahadet mertebesine erişen kahraman şehidimizin Babası, Annesi ve Eşi’nin acılarına ortak oldu.
Çok sayıda vatandaşın katılımıyla düzenlenen törenin ardından Şehit Polis Memuru Murat Küpeli’nin cenazesi vatan toprağına emanet edilmek üzere Tarsus’un Sandal Köyü’ne uğurlandı.
MERSİN KENT HABER