GÜNCEL
Giriş Tarihi : 25-11-2020 18:23   Güncelleme : 25-11-2020 19:09

AK KADINLAR, ŞİDDETE KARŞI TÜM BİREYLERİ TURUNCU ÇİZGİLERİNİ ÇEKMEYE ÇAĞIRDI

AK Parti Mersin İl Kadın Kolları Başkanlığı, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Uluslararası Dayanışma Günü'nde basın açıklaması yaparak Kadına Şiddete dikkat çekerek farkındalık yarattı.

AK KADINLAR, ŞİDDETE KARŞI TÜM BİREYLERİ TURUNCU ÇİZGİLERİNİ ÇEKMEYE ÇAĞIRDI

AK Parti Mersin İl Binası önünde gerçekleştirlen etkinliğe AK Parti Mersin İl Kadın Kolları Başkanı Aysel Mavioğlu ve İlçe Kadın Kolları Başkanları ie kadınlar katıldı. 

Etkinliğe katılan Kadınlar,25 Kasım  Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Uluslararası Dayanışma Günü ile ilgili ellerindeki dövüzlerle kadına şiddete dikkat çektiler.

 AK Parti Mersin İl Kadın Kolları Başkanı Aysel Mavioğlu,25 Kasım  Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Uluslararası Dayanışma Günü ile ilgili konuşmasında "Biz AK KADINLAR olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da canlarımızı yakan bir  sorun olan "şiddetle" mücadelemizde çağrımızı tekrarlayarak, sadece kadınlara değil, tüm dünyaya haykırmak üzere 81 ilimizde eş zamanlı olarak toplanmış bulunuyoruz" dedi. 

Başkan Mavioğlu,AK Parti kadın kolları teşkilatları olarak  kadına  yönelik fiziksel ve psikolojik şiddete karşı sadece bugün değil yılın 365 günü seslerin haykırılmasını istedi.

Şiddetin turuncu çizgileri olduğunu belirten Başkan Mavioğlu,"Bu çizgiyi aşanlarla çetin mücadelemiz dün olduğu gibi bugün de yarın da sürecek" ifadesinde bulundu.Mavioğlu, kadına şiddete karşı tüm dünyanın mücadele ettiğine dikkat çektiği konuşmasında, bu ilkelliği ve zorbalığı durdurmak için mücadele ettiklerini, sadece kadına şiddet olmaktan çıktığını, tüm toplumun huzurunu bozduğunu, en çok da  çocuklara olumsuz etkileriyle aileler parçalandığını vurguladı.

Başkan Mavioğlu, Kadına şiddete karşı tüm toplum kuruluşlarının elbirliği yapmalarının şart olduğunun altını çizerek,her türlü şiddetin yok olması için uzun bir yol olduğunu, şiddetin yeryüzünden silinmesi için hassasiyetle, titizlikle, bu konuda taviz verilmeden mücadele edeceklerini ifade etti.

Mavioğlu, " 25 Kasım  Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Uluslararası Dayanışma Günü'nde  HER TÜRLÜ ŞİDDETE KARŞI TURUNCU ÇİZGİMİZİ ÇEKİYORUZ. Aynı durarlılığa sahip toplumumuzun tüm bireylerini şiddete karşı turuncu çizgilerini çekmeye davet ediyoruz" sözleriyle konuşmasını tamamladı.

Salih Pala

MERSİN KENT HABER

Salih Abidin PalaSalih Abidin Pala