GÜNCEL
Giriş Tarihi : 31-01-2023 18:41   Güncelleme : 31-01-2023 18:41

BAŞKAN GÜLTAK, MERSİNLİLERİ MİY- ORDUSPOR MAÇINA DAVET ETTİ

TFF 3’üncü ligde lider konumda bulunan ve şampiyonluk mücadelesi veren Exenpay Yeni Mersin İdman Yurdu yönetim Kurulu üyeleri Başkan Gültak’ı ziyaret ederek, Pazar günü oynanacak 52 Orduspor maçına davet etti.

BAŞKAN GÜLTAK, MERSİNLİLERİ  MİY- ORDUSPOR MAÇINA DAVET ETTİ

Başkan Gültak ise, maçı izlemeye gideceğini belirterek, “Ligde direk bizi takip eden bir takımla oynayacağız. Yendiğimiz takdirde puan farkı 5’e yükselecek. Tüm Mersinlileri bu maça bekliyoruz. Hep birlikte takımımıza destek olalım” diye konuştu.

Türkiye Futbol Federasyonu 3’üncü Lig 1’inci Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Exenpay Yeni Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık ve Yönetim Kurulu üyeleri Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ı makamında ziyaret etti.

Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan temsilcimiz 2 puan farkla lider konumda yer alırken, 5 Şubat Pazar günü Mersin Stadyumu’nda lig ikincisi 52 Orduspor Futbol Kulübü’nü konuk edecek.

Başkan Gültak; “Ligde direk bizi takip eden bir takımla oynayacağız”

Ligde şampiyonluk mücadelesi veren ve sezonun en kritik maçlarından biri olarak görülen maçı izlemeye gideceğini belirten Başkan Gültak, “Geçtiğimiz sezon Mersin’de oynanan Orduspor maçına gitmiştim. Play-off yarı final maçıydı ve kritik bir maçtı. İnşallah bu hafta da oynanacak 52 Orduspor FK maçına gideceğim. Ligde direk bizi takip eden bir takımla oynayacağız. Bu nedenle diğer maçlardan biraz daha değişik bir maç olacak. Yendiğimiz takdirde puan farkı 5’e yükselecek. Tüm Mersinlileri bu maça bekliyoruz. Ben de orada olacağım. Hep birlikte takımımıza destek olalım” dedi.

Saltık; “Rakibimizi yenerek liderliğimizi sürdürmek istiyoruz”

Exenpay Yeni Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık ise, “Pazar günü oynayacağımız maç bizim için çok zor bir maç. İddialı bir rakibe karşı oynayacağız. Rakibimiz lig ikincisi ve aramızda 2 puan fark var. Başta Başkanımız Sayın M. Mustafa Gültak’ı ve tüm Mersinlileri maça bekliyoruz. İnşallah taraftarımızdan alacağımız güçle rakibimizi yenerek liderliğimizi sürdürmek istiyoruz” diye konuştu.

5 Şubat Pazar günü Mersin Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 14.00’te başlayacak.

EditörEditör