GÜNCEL
Giriş Tarihi : 26-12-2022 20:04   Güncelleme : 26-12-2022 20:04

Başkan Koçak, Tarsus'un 27 Aralık'ta Düşman İşgalinden Kurtuluşunu Kutladı

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, 27 Aralık Tarsus’un düşman işgalinden kurtuluşunun 101’inci yılını kutlayarak ‘’Tarsus geçmişteki parlak günlerine geri dönüyor. Bunun için çok güzel fırsatlar var. 101’inci yılına yakışacak projelerimizin meyvesini alacağız.’’dedi.

Başkan Koçak, Tarsus'un  27 Aralık'ta Düşman İşgalinden Kurtuluşunu Kutladı

Tarsus TSO Başkanı Koçak, 27 Aralık Tarsus’un düşman işgalinden kurtuluşunun 101’inci yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Koçak, verilen mücadeleler sonucu bundan 101 yıl önce büyük bir destana imza atılarak kazanılan Tarsus’un kurtuluş gününü kutlamanın gururu içinde olduklarını belirttiği mesajında, ‘’Gururluyuz ve mutluyuz. 101 yıl önce yokluk ve imkânsızlıklar içinde kazanılan bu zafer bugün bizlere kültürüne sahip çıkan, onu koruyan ve yaşatan bir toplumun, daima birlik ve beraberlik içinde sonsuza kadar var olacağını göstermiştir.

Bizler de el birliğiyle daha refah ve ekonomik seviyesi daha yüksek bir Tarsus için var gücümüzle çalışıyor, projelerimizi hayata geçirmeye gayret ediyoruz. Tarsus tarihinin en büyük projesi olan kurduğumuz Tarsus Organize Sanayi Bölgesi meyvelerini vermeye başladı. Yakın zamanda ekonomi yeniden canlanacak, istihdam artacak.

Tarsus ekonomisiyle yeniden şahlanacak. Heyecanlıyız.

Bu vesileyle, 27 Aralık Kurtuluş Günü’nde bu toprakları bize mukaddes bir vatan kılan, ülkemizin bağımsızlığı ve bütünlüğü uğrunda canlarını hiçe sayan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla, gazilerimizi saygıyla anıyorum.

Tarsusumuzun kurtuluş günü kutlu olsun’’ ifadelerine yer verdi.

MERSİN KENT HABER

EditörEditör