KENT
Giriş Tarihi : 17-11-2022 18:38   Güncelleme : 17-11-2022 18:38

BAŞKAN YILMAZ, ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, çok sevdiği çocukları “Toroslar Çocuk Şenliğiyle” buluşturmaya devam ediyor.

BAŞKAN YILMAZ, ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

“Toroslar Çocuk Şenliği, Binlerce Çocuğa Unutulmaz Anlar Yaşatıyor”

Toroslar ilçesinin yanı sıra kentin tüm ilçelerinden binlerce çocuğun aileleriyle birlikte katıldığı şenlik, panayır havasında geçiyor.

Bir haftalık ara tatilde eğlenceli ve eğitici etkinliklerle Yunus Emre Kültür Merkezi’nde bir araya gelen çocukları Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz da yalnız bırakmadı. Çocukların sevgi gösterileri ile karşıladığı Başkan Yılmaz, onların eğlencesine ortak oldu.

“SİZLERİ ÇOK SEVİYORUZ ÇOCUKLAR”

Salondaki tüm çocuklara seslenerek iyi eğlenceler dileyen Başkan Yılmaz; “Sizleri çok seviyoruz. Bizim çocuklarımız ve geleceğimiz olduğunuz için çok seviyoruz. Akıllı, güzel çocuklarsınız. Sizler, bizim gözbebeklerimizsiniz” dedi.

“Hayata geçirdiğimiz her çalışmada çocuklarımızı, gençlerimizi unutmuyoruz. Onların gülen yüzü bize enerji veriyor” diyen Başkan Yılmaz; “Toroslarımızda, Mersinimizde yaşayan her insanımızın ihtiyacı, sıkıntısı bizi ilgilendiriyor. Çocuklarımızın ara tatilde bilgisayarın başında değil, yaşıtlarıyla birlikte oynamasını, birlikte eğlenmesini istedik. Bu kapsamda düzenlediğimiz çocuk şenliğimiz, yoğun katılımla devam ediyor. Çocuklarımız ve aileleri mutlu oldukça biz de mutlu oluyoruz” diye konuştu.

“Çocuk Şenliği, 18 Kasım Cuma Günü Keloğlan Gösterimi İle Son Bulacak”

Toroslar’da buluşan binlerce çocuk; ekranların sevilen çizgi dizi karakterleri Niloya, Kukuli, Elif’in Düşleri, Sevimli Dostlar, Heidi ve Harika Kanatlar’ın performanslarını, Hacivat-Karagöz, sihirbaz gösterilerini keyifle izledi.

Dev şişme oyun parklarında arkadaşlarıyla oynayan çocuklar, seramik atölyesi, uzay çadırı ve yüz boyama gibi birbirinden eğlenceli ve eğitici aktivitelere de katıldı. Etkinlikte, 3D yazıcı tekniği ile yazdırılan Atatürk portresi ise çocuklara hediye edildi.

Toroslar Çocuk Şenliği, 18 Kasım Cuma günü çizgi dizi karakteri Keloğlan’ın gösterimi ile son bulacak. Şenliğe katılmak isteyenler, 13.00-16.00-19.00 saatlerinde Yunus Emre Kültür Merkezi’ndeki ücretsiz etkinliği izleyebilirler

EditörEditör