EĞİTİM
Giriş Tarihi : 18-06-2022 14:09   Güncelleme : 18-06-2022 14:14

BÜYÜKŞEHİR’DEN YKS SINAVINA GİREN ÖĞRENCİLERE SU İKRAMI

Mersin il genelinde 112 okulda toplam 40 bin 96 öğrenci YKS Sınavının ilk oturumu olan TYT Sınavına girdi. Sınava giren öğrencilere Mersin Büyükşehir ekipleri, öğrenci ve ailelerine sınav merkezlerinde su ikramında bulunarak, başarı dileğinde bulundu.

BÜYÜKŞEHİR’DEN YKS SINAVINA GİREN ÖĞRENCİLERE SU İKRAMI

 

Eğitimde fırsat eşitliğini önceleyerek kurs merkezleri başta olmak üzere hayata geçirilen proje ve çalışmalarla her daim Mersinli öğrencilerin yanında olan Büyükşehir Belediyesi, YKS’ye giren öğrenci ve ailelerinin heyecanına da ortak oldu. Sabah saatlerinde sınavın yapıldığı üniversite ve okulların önünde stant kuran Büyükşehir ekipleri, öğrenci ve ailelerine su ikramında bulunarak, başarılar diledi.

“Her zaman geleceğin mimarı olan gençlerimizin yanında olacağız”

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Cem Karakuş, “Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığımıza bağlı 9 YKS kurs merkezinde ücretsiz eğitim gören 4 bin 318 öğrencimizle bugünkü ve yarınki sınava hazırlandık. Biz de öğrencilerimiz ve velilerimizle birlikte aynı heyecanı yaşıyoruz. Çünkü 1 yıl süresince alanında uzman branş öğretmenlerimiz ve rehber öğretmenlerimizle birlikte bu sınava hazırlandık. Sınavın iyi geçeceğini düşünüyoruz. Bizler Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman eğitimde fırsat eşitliğini savunarak, geleceğin mimarı olan gençlerimizin yanında olacağız” dedi.

MERSİN KENT HABER

Salih Abidin PalaSalih Abidin Pala