YAŞAM
Giriş Tarihi : 20-12-2018 20:14   Güncelleme : 22-12-2018 18:16

Çamlıbel Lions Kulüp'ten Bitlis'deki Öğrencilere Yeni Yıl Armağanları

Çamlıbel Lions Kulübü,eğitim-öğretime yaptıkları destekler her geçen gün artarak devam ediyor. Kulüp üyeleriyle Afyon'a yaptıkları gezi ile kulüp üyeleri ve kendilerine destek olan konuklarıyla mutlu bir seyahat gerçekleştirdi.

Çamlıbel Lions Kulüp'ten Bitlis'deki Öğrencilere Yeni Yıl Armağanları

Çamlıbel Lions Kulübü Dönem Başkanı Gülsüm Akbulut,"Çamlıbel Lions Kulübü olarak; Bitlis Dideban Ortaokulu’ndan gelen talep üzerine ve birçok çocuğumuza yeni yıl sevinci yaşatmak için, Dünya klasik Kitap serisi, atkı-bereler, iç çamaşırları, eldiven, ayakkabı, kazak, ceket gibi iç ve üst giyim eşyaları gönderilmiştir. Çoğunun, kulüp üyelerimiz ve dostlarımızın el emekleri ve göz nurlarıyla tamamladığı eşyaları kolilerken hepimiz çok mutluyduk. Çünkü kış mevsiminin hem uzun hem de yoğun yaşandığı doğudaki çocuklarımızın ısınmalarına ve mutlu olmalarına vesile olmak hepimizin yüreklerimizi ısıtıyordu.

Ayrıca, kutlayacakları Yerli Malı haftası için, çeşitli kuruyemiş ve meyveler göndererek de okulumuza destek sağlamış olduk." dedi.

Başkan Akbulut,"Tüm insanlığa sevgi ve barış için, İyiliğe kanat açmaya devam ediyoruz…." dileğinde bulundu.

Başkan Akbulut,Kulüp üyeleriyle gerçekleştirdikleri,gezi ile ilgili açıklamasında ise,"Çamlıbel Lions Kulübü olarak; dost ve arkadaşlarımızla, hem birlikte olmak, hem eğlenmek ve hem de dinlenmek amacıyla düzenlemiş olduğumuz , 11-17 Aralık tarihlerini kapsayan Afyon Güral Kaplıca gezimiz başarı ile sonuçlanmıştır. Eğitim, sağlık ve ihtiyaç duyulan diğer hizmetlere katkı amacıyla düzenlemiş olduğumuz gezimize katılarak bizlere destek olan konuklarımıza ve kusursuz organizasyonu ile konuklarımızın ve dolayısı ile bizlerin memnuniyetinde pay sahibi olan Melitay Turizm’e çok teşekkür ederiz.." ifadelerinde bulundu.

Salih Pala

MERSİN KENT HABER

 

 

PalaPala