EĞİTİM
Giriş Tarihi : 20-03-2018 22:01   Güncelleme : 20-03-2018 22:01

Çamlıbel Lions Kulüp'ten Eğitime Destekleri Sürüyor

Mersin Çamlıbel Lions Kulübü, Mersin'de üç farklı yerleşim bölgesinde eğitim veren okullardaki öğrencilerin daha iyi eğitim görebilmeleri için eğitime destekleri artarak devam ediyor.

Çamlıbel Lions Kulüp'ten Eğitime Destekleri Sürüyor

Çamlıbel Lions kulübünün pilot okulu olan Alsancak Lions Ortaokulunun duvarına,Atatürk'ün çocuklara yönelik sözlerinin ve büyük bir resminin olduğu rölyef yaptırılarak monte edildi.Çevredende büyük ilgi gören rölyef okulun çehresine ayrı bir güzellik verdi.Okul idaresi ve çevredende yaşayan yurttaşlardan güzel tepki aldı.mahallelilerin büyük ilgisini çekti.

Mezitli Çevlik Köyü okulunun  içme suyu ihtiyacını karşılamak için okulun bahçesine çeşme yaptırıldı.Kulüp tarafından ziyaret edilen Çevlik Köyü okulun çeşitli ihtiyaçları da giderildi.Çocukların sevincine ortak olan kulüp üyeleri en az çocuklar kadar mutlu oldu.

Çamlıbel Lions Kulübün Mersin Erdemli Çeşmeli ilkokulunda 2 adet anasınıfının tefrişatını yaparak,çocukların gönlünü kazandı.

 
Genel Yönetmen Adnan Babür GÜNDÜZ'ün de katılımıyla  teşrifatı yapılan sınıfın sembolik açılışı gerçekleştirildi.
Öğrencilerin sevinçli ve neşeli olduğu bu günde,kulüp tarafından öğrencilere kitap,kırtasiye ve çeşitli oyuncaklar dağıtıldı.
 
    Kulüp Başkanı Kadriye Gedik,eğitime katkılarının devam edeceğini ve eğitime katkıdan dolayı mutluluğunu ifade etti.Okul idareside kulübe teşekkürlerini iletti.
Salih Pala
MERSİN KENT HABER
                 
Salih Abidin PalaSalih Abidin Pala