SAĞLIK
Giriş Tarihi : 10-10-2018 22:40   Güncelleme : 10-10-2018 22:40

Çamlıbel Lions'tan Çocuklara Ağız-Diş Sağlığı ve Bilinçli Beslenme

Çamlıbel Lions Kulübü, 8 Ekim 1917’de kurulan ve 101 yıldır Türkiye dahil dünyanın 210 ülkesinde “We Serve” (Hizmet ediyoruz) sloganı ile Lion’lar ve Leo’lar olarak; toplum yararına hizmet vermeye devam etmekteyiz,açıklamasında bulundu.

Çamlıbel Lions'tan Çocuklara Ağız-Diş Sağlığı ve Bilinçli Beslenme

 Mersin Çamlıbel Lions Kulübü Dönem Başkanı Gülsüm Akbulut, 8 Ekim Dünya Lions Hizmet Günü dolayısı ile yayınladığı mesajında 8 Ekim 1917’de kurulan ve 101 yıldır Türkiye dahil dünyanın 210 ülkesinde “We Serve” (Hizmet ediyoruz) sloganı ile Lion’lar ve Leo’lar olarak; toplum yararına hizmet vermeye devam etmekteyiz"dedi.

Başkan Akbulut,"İlk’ini 9 Ekim’de Okulun yapımında Mersindeki Lions Kulüplerinin büyük desteği bulunan Alsancak Lions Ortaokulu öğrencilerine, Mersin Şehir Hastanesinde görevli olan Diyabet Hemşiresi  Rabia Dölek tarafından, Diyabet hastalığı ve bilinçli beslenme hakkında bilgilendirme sunumu gerçekleştitldi.

Alsancak Lions Ortaokulu öğrencileri tarafından ilgiyle izlenen sunum sonrasında, Çamlıbel  Lions Kulübü Başkanı Gülsüm Akbulut , okul idaresine,emeği geçenlere teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu.

Mersin Çamlıbel Lions Kulübü, 8 Ekim Dünya Lions Hizmet Günü etkinliklerine, 10 Ekim Çarşamba günü, Mersin Çevlik Köyü ilköğretim okulunda devam etti.

Öğrenciler, Kulübün üyesi olan Diş Hekimi Nedret Yılmaz tarafından, ağız ve diş sağlığı hakkında bilgilendirme sunumu yapıldıktan sonra, çocuklara oyuncak, kitap defter kalem silgi ve benzer kırtasiye malzemeleri ile kek kurabiye börek tatlı ve meyve suyu dağıtılarak çocuklarımıza değişik ve mutlu bir gün yaşatıldı. Kulüp Başkanı Gülsüm Akbulut; bu ve buna benzer etkinliklerin sürekli devam edeceğini, birçok başarılı gençlere burs vererek başarılarına katkı sağlamaya çalışıldığını da açıkladı.Başkan "Çocuklarımız geleceğimizdir" dedi

Salih Pala

MERSİN KENT HABER

Salih Abidin PalaSalih Abidin Pala