TÜRKİYE
Giriş Tarihi : 28-11-2022 21:45   Güncelleme : 28-11-2022 21:45

FORUM MERSİN'DE ÖĞRETMENLER GÜNÜ COŞKUSU

FORUM Mersin, Öğretmenleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili düzenledikleri Öğretmenler Konseriyle buluşturdu.

FORUM MERSİN'DE ÖĞRETMENLER GÜNÜ COŞKUSU

 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında Forum Mersin Sanatçılar Meydanı’nda Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı Bando Ekibi ve Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü Öğretmenler Korosu’nun sahne aldığı konser etkinliğimiz yağmurlu havaya ragmen ziyaretçilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Saat 17.00’da Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı Bandosu’nun hareketli parçalarıyla başlayan program devamında çok değerli öğretmenlerimiz sahne alarak hem çalıp hem söylediklere parçalarla dinleyicilere Müzik ziyafeti sundular.

Müzik dinletisinin ardından öğretmenlerimize Mersin İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sn. Mikail EREN plaket ve çiçek takdiminde bulundu.

FORUM Mersin, "Bu değerli gün için heyecanla hazırlanan fakat yoğun yağmur nedeniyle sahne alamasalar da etkinliğimize enerji katan sevgili Nevit Kodallı Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencilerine, Tüm Öğretmenlerimize ve Forum Mersin Ziyaretçilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Başta Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü içtenlikle kutluyoruz."

MERSİN KENT HABER

EditörEditör