GÜNCEL
Giriş Tarihi : 23-11-2022 19:05   Güncelleme : 23-11-2022 19:05

HACI ÖZKAN, 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ'NÜ KUTLADI

AK Parti Mersin milletvekili Hacı Özkan, yayınladığı mesajla 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı.

HACI ÖZKAN, 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ'NÜ KUTLADI

AK Parti Mersin milletvekili Özkan kutlama mesajında; "Türkiye Cumhuriyeti’ni aydınlık yarınlara taşıyacak nesiller yetiştiren kıymetli öğretmenlerimin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlamanın mutluluğunu yaşıyorum.

Öğretmenlerimiz;

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı yetiştiren, milli ve manevi değerlerimizi doğru insan ve vatandaş olmayı, vatan ve millet sevgisini öğreten, bütün mesleklere yol göstericilik yapan, ilim ve irfan ile donatan, her koşulda öncelikle eğitim diyen neferlerimizdir.

Öğretmenlerimiz;

Gelecek nesillerin yetişmesinde, olgunlaşmasında, fikir ve kanaat sahibi olmalarında hayati bir rolü olan öğretmenlerimizin, aziz milletimizin varlığı açısından taşıdığı önem hiçbir şeyle kıyaslanamayacak kadar büyüktür.

Bu vesileyle, milli ve yerli, aydınlanma ve çağdaşlaşma mücadelesine bir ömür vermiş başta Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Şehit öğretmenlerimize ve vefat eden bütün öğretmenlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun.

Görevi başında ki öğretmenlerimize başarılar diliyor, emekli öğretmenlerimize sağlık ve esenlikler temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle;

Başta baş öğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor; sevgili yavrularımıza öğretmenleriyle birlikte başarılar diliyorum." ifadelerine yer verdi.

MERSİN KENT HABER

EditörEditör