GÜNCEL
Giriş Tarihi : 04-03-2022 09:11   Güncelleme : 04-03-2022 09:36

Hümay Lojistik- CUGİDER -ARBELLA Denizcilik MYO'da Öğrencilerle

Mersin Üniversitesi’ne bağlı Denizcilik Meslek Yüksek Okulu Tece Kampüsü’nde Mezitli Belediye Başkanı Neşet TARHAN, ÇUGİDER Başkanı Sibel Gelbul, Hümay Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Dilber Arslan ,okul yöneticileri ve öğrencileriyle sosyal sorumluluk projesi için bir araya geldiler.

Hümay Lojistik- CUGİDER -ARBELLA  Denizcilik MYO'da Öğrencilerle

Mezitli Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin Projesi, Çukurova Genç Girişimci İş İnsanları Derneği ve HÜMAY Lojistik işbirliğiyle yapıldı. Sosyal sorumluluk projesi organizasyonu için ‘Arbella Makarna’ sponsor oldu. Etkinlikte Denizcilik MYO Tece Kampüsü öğrencilerine makarna dağıtımı yapıldı.

Etkinlikte konuşma yapan ve bu organizasyonda Hümay Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Dilber Arslan büyük mutluluk yaşadığını dile getiren Dilber Arslan şunları söyledi ;‘Gelecek nesillere karşı sorumluluklarımızın bilincindeyiz, elimizden geldiğince de geleceği şekillendiren öğrencilerimiz için böyle anlamlı projelerde Hümay Lojistik  olarak yer alacağız.

Burada okuyan bu güzel öğrenciler için hem eğlenceli bir öğle yemeği aktivitesi hem de çok sevdikleri makarnayı ‘Arbella Makarna’ sponsorluğunda onlarla buluşturduk. Umuyoruz bu etkinlikten eğlenmişlerdir. Gençlerimizin Toplumsal duyarlılığı yüksek olan, topluma yarar sağlayabilen, merhametli bireyler olmalarını  ve başarılarının daim olmasını diliyorum.

Denizcilik MYO Tece Kampüsü’ndeki öğrencilerimizle gerçekleştirdiğimiz bu güzel etkinliğin ardından makarna aracımız Mezitli’de bulunan Emekliler Evi’nde değerli emeklilerimize makarna ikramında bulundu. Arbella Makarna olarak 7’den 70’e herkese makarna yedirmeye devam ediyoruz.’

MERSİN KENT HABER

Salih Abidin PalaSalih Abidin Pala