KENT
Giriş Tarihi : 12-11-2022 19:06   Güncelleme : 21-11-2022 20:25

İstanbul Trambolin Park

İstanbul trambolin park olarak hizmet veren Flyzone işletmemiz ile hem spor yapabilir hem de eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.

İstanbul Trambolin Park

 

İstanbul trambolin park olarak hizmet veren Flyzone işletmemiz ile hem spor yapabilir hem de eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. Sporun en eğlenceli halini müşterilerimize sunmakta olup oldukça uygun fiyatlarla da hizmet sağlamaktayız.

Trambolin park nerede var? Diye soranlar için tek adres Flyzone olmaktadır. İstanbul’un 4 önemli noktasında hizmet veren şubelerimiz sayesinde istediğiniz her an kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz. İstanbul’da Pendik, Başakşehir, Beyoğlu ve Esenyurt’ta bulunan şubelerimiz ve Nevşehir merkezde bulunan şubemiz ile sizlere haftanın her günü hizmet sunmaktayız.

Flyzone Trambolin Park

Flyzone trambolin park içerisinde 60 dakika, 90 dakika veya 120 dakika olmak üzere 3 farklı bilet türünden birini tercih ederek eğlenebilirsiniz. Flyzone bilet satışlarımız hem internet sitemiz üzerinden hem de şubelerimizden gerçekleştirilmekte bu biletler sayesinde olup trambolin ve diğer parkurlarda eğlenebilirsiniz.

Trambolin park fiyat bilgisi için web sitemizi ziyaret edebilir ve burada yer alan kampanyalarımızı da yakından takip edebilirsiniz.

Flyzone Etkinliklerimiz

Flyzone şubelerimizde sadece spor veya eğlence değil aynı zamanda çeşitli etkinliklerde sunulmaktadır. 3 farklı etkinlik türü ile müşterilerimize hizmet sunmaktayız. Flyzone olarak yürüttüğümüz etkinlikler şöyledir;

  • Doğum günü partisi
  • Şirket ve kurumlara özel etkinliklerimiz
  • Okullar Uçuşa Geçiyor etkinliğimiz

Böylece Flyzone olarak müşterilerimize sadece eğlenceyi değil eğlence ile birlikte çeşitli hizmetler de vaat etmekteyiz. Güvenliğin tam olarak sağlandığı parkurlarımızda doyasıya eğlenebilirsiniz.

 

EditörEditör