GÜNCEL
Giriş Tarihi : 01-07-2021 18:10   Güncelleme : 01-07-2021 18:25

KA.DER OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kadın Adayları Destekleme Derneği (KA.DER), 14. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

KA.DER OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İstanbul Marina The North Shield Hotel'de gerçekleştirlen KA.DER 14. Genel Kurulu'nda KA.DER Mersin Şubesi'nden dört üye çeşitli kurullara seçildi.

KA.DER Mersin Şube Başkanı Aysun Zeka ve KA.DER Danışma Kurulu Üyesi İlksen Sorguç Dinçer'in yanı sıra Mersin Şubesi'nde iki üye de 14. Genel Genel Kurula katıldı.

KA.DER  Danişma Kurulu Üyesi İlksen  Sorguş Dinçer, KA.DER 14. Genel Kurulu ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada;

"Kadınlar Birlikte Güçlü 

Önceki dönemde KA.DER’e gerek kurullarda görev yaparak gerekse üye olarak katkılarını sunan tüm arkadaşlarımıza tekrar teşekkürler. Yeni dönemde kurullarımızda sorumluluk almayı üstlenen üyelerimiz belirlendi.. KA.DER kurullara sığmayacak kadar büyük bir örgüt. KA.DER’in amacı için birleşmiş tüm üyelerinin KA.DER’in amacına ulaşmasını kendine görev bileceğine ve birlikte güçlü olacağımıza inanıyorum..  

Yeni ekibimizle hem önceki dönem başlattığımız çalışmaları sürdürecek hem de birbirimizin farklı uzmanlık alanları ve yeteneklerinin birleşmesiyle kadınlar ve eşitlik için yeni çalışmalar başlatacağız. KA.DER'e duyduğumuz sorumlulukta birleştiğimizi genel kurulda bir kez daha görmek, inancımızı yeniden tazeledi. Bu heyecan ve dinamizmle Türkiye'deki tüm kadınlar adına daha fazlasını yapmak, kadın dayanışmasını güçlendirmek, yeni iş birlikleri ile KA.DER'in sesini hem yurt içinde hem yurt dışında en iyi şekilde yaygınlaştırmak için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Yeni dönemde tüm farklılıklarımızla demokratik ve barışçıl bir biçimde amacımız için birleşme konusunda daha çok hassasiyet göstererek, dünyanın ve ülkenin geçtiği bu zorlu dönemde bir aradalığımızı koruyacağımıza inanıyorum.  

Gerek bana gerek arkadaşlarıma duyduğunuz güven ve verdiğiniz desteğe teşekkür ediyor; sorumluluk bilinciyle çalışıp, her birimizin katkısıyla insanlık, eşitlik ve demokrasi adına daha güzel yarınlar yaratacağımıza güveniyorum. 

Seçilmiş yeni kurul üyelerimizin listesini sizlerle paylaşıyor ve yeni dönemimizin herkes için hayırlı olmasını diliyorum. " ifadeleri yer aldı.

Salih Pala

MERSİN KENT HABER 

İl

Salih Abidin PalaSalih Abidin Pala