KENT
Giriş Tarihi : 13-07-2017 22:28   Güncelleme : 13-07-2017 22:28

KASHA Mezitli Şubesi Açıldı

Ünlü kadın giyim markası KASHA Mezitli Şubesi CHP Mersin Milletvekili Hüseyin Çamak,KASHA Mağazaları sahibesi Canan Turgut,Eşi Mesiad Yönetim Kurulu Üyesi İşadamı Ferman Turgut,KASHA Markası yaratıcısı,stilisti,tasarımcısı ve sahibi Serpil Özderen'in katılımıyla açılışı gerçekleştirldi.

KASHA Mezitli Şubesi Açıldı

KASHA Mezitli Mağazası'nın açılışına Mesiad Yönetim Kurulu Üyesi Ferman Turgut ve Eşi İş Kadını Canan Turgut , CHP Mersin Milletvekili Dr. Hüseyin Çamak ,Akdeniz Belediye Meclisi Üyesi Fahri Ötlü,Mesiad YİK Başkanı Hasan Hüseyin İpek,Mesiad Başkan Yardımcısı Hasan Engin,MÜSİAD Mersin Şube Başkanı Hakan Kayacı,MODER Başkanı Vahdettin Kılıç,Mapiad Başkanı Özcan Demir,GİŞKAD Başkanı Ayferi Tuğcu, Mesiad önceki Başkanlarından Ahmet Akkurt,Mesiad Yönetimi Kurulu Üyeleri,ve üyelerinin yanı sıra davetli konukların büyük  gösterdi.

Kadın giyiminde kendine özgü tarzı ile sektörün en önemli markalarından olan KASHA,kadınına öz güven veren,mutlu eden sportif,şık tasarımıyla kadının aradığı her şeyi bir bütün içinde tamalayan,çantasından ayakkabısına kadar,takısı da çizgisi de ."benim tarzın bu işte" aradığınız her şey burada sözleriyle KASHA Mersin mağazaları sahibi Canan Turgut,"Kadının farklı olması,tarzı olması,çizgisiyle sportif şıklığıyla bütünleşiyor;işte bizim tarzımız buradaki detaylarda gizli,kadınsallığın özelliklerini taşıyor kreasyonlarımız.KASHA ile farklısınız." sözleriyle kendi tarzlarını dile getirdi.

Açılış kurdelasını kesen CHP Mersin milletvekili Dr. Hüseyin Çamak,Kadın girişimcilerin cesaretine hayranlık duyduğunu belirterek,iş yaşamında başarılarına tanık olmak kendini son derece mutlu ettiğini,daha çok kadını iş yaşamının her alanında görmek istediğini belirterek, "Hayırlı, bol kazançlar diliyorum" sözleriyle açılış gerçekleştirildi.

Kadınların büyük ilgi gösterdiği alış veriş indirimin de olması ürünlere olan ilgiyi fazlasıyla cezbetti.

Konuklara iki farklı müzik grubu mini konser verirken,zengin bir menü ikramında bulunuldu.

Ev Sahipleri Turgut Ailesi,konuklarla bire bir ilgilenerek,tebrikleri kabul etti.Gösterdikleri ilgiden dolayı konuklarına teşekkür etti.

Salih Pala

MERSİN KENT HABER

EditörEditör