GÜNCEL
Giriş Tarihi : 23-01-2023 22:08   Güncelleme : 23-01-2023 22:08

LÜTFİ ELVAN, MESİAD’A ZİYARETTE BULUNDU

Önceki dönem Kalkınma Bakanı, TBMM Bütçe Komisyonu Başkanı ve Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, MESİAD’ı ziyaret etti.

LÜTFİ ELVAN, MESİAD’A ZİYARETTE BULUNDU

MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin, Yönetim Kurulu ve Üyeleri ile bir araya gelen Elvan, kent-bölge gündemi üzerine görüşmelerde bulundu.

Elvan'ın MESİAD ziyaretinde Ak Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, partililer de hazır bulundu.

  Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’ni (MESİAD) ziyaret eden Lütfi Elvan, MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin ve yöneticiler ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin; Mersin için vazgeçilmez ve elzem projeler için destek istedi.

Başkan Engin,Mersin Ana Konteyner Limanı, Pamukluk Barajı içme suyu ve sulama suyu projelerinin ihale edilip edilmediği, ihalesi yapılan Çeşmeli-Taşucu otoban yoluna ne zaman başlanacağı ve Metro yapımı projesi ile ilgili sorular yöneltti.

 Elvan, MESİAD’ın kentin sorunlarını ilgili kuruluşlara iletmekte çok önemli bir rol üstlendiğini dile getirerek, Mersin projeleri için her zaman olduğu gibi desteklerini esirgemeyeceğini, Mersin’i önemsediklerini, kentin gelişmesi ve kalkınması için çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

MESİAD Başkanı Engin,  "Sayın Elvan, Mersin' e, Mersin ve bölge için önemli projelere  değer veriyor. kentin gelişmesi için desteklerini sürürüyor. Sayın Elvan'a teşekkür ediyoruz" dedi.

MERSİN KENT HABER

EditörEditör