EĞİTİM
Giriş Tarihi : 16-03-2022 17:01   Güncelleme : 16-03-2022 17:01

MEPİAD, Öğrencilerle Tecrübe Paylaşım Etkinliği Düzenledi.

Mersin Perakendeci İş Adamları Derneği (MEPİAD) ve MTSO EKAV Eğitim ve Kalkınma Vakfı ortaklığında Mersin Kadri Şaman MTSO Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile "Tecrübe Paylaşım" etkinliği gerçekleştirdi.

MEPİAD, Öğrencilerle Tecrübe Paylaşım Etkinliği Düzenledi.

Mersin Kadri Şaman MTSO Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirilen "Tecrübe Paylaşım" etkinliğinin açılış konuşmalarını MEPİAD Başkanı Özcan Demir ve MEPİAD Başkan Vekili Osman Kiper yaptı.

MEPİAD üyeleri Hakan kayacı (Kayacı Bilgisayar), Umut Çinici (Rota İklimlendirme), Halil Kartal (Sanat Perde) ve Ekav Yönetim Kurulu Üyesi Fahrettin Aşut öğrencilerilere rol model olmak adına kendi başarı hikayelerini paylaşıp, sorularını cevapladılar.


Öğrenciler, Bekir Sarıabacı (Onur Mobilya), Hamit Doğan (Jameson), Özcan Altın (Özcanlar Kuruyemiş), Mesut Sezer (Src Psiko-teknik Sürücü Kursu), Serdar Kelleci (Grannı Yapı Market), Mehmet Alpçokay (Taç Okulları), Özlem Sanrı (Mehm-et Ocakbaşı), Emre Bayaram (Motto Ajans), Ekav Başkan Vekili Mesut Özcömert ve Giyimciler Odası Başkanı Halim Çavuşoğlu konuşmalarını büyük merak ve ilgiyle dinledi.


MEPİAD Başkanı Özcan Demir, Mersin Kadri Şaman MTSO Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Adem Kınık'a, okul  öğretmenlerine, görevlilere ve öğrencilerine müsafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti, öğrencilere başarı dileğinde bulundu.

Salih Pala

MERSİN KENT HABER

Salih Abidin PalaSalih Abidin Pala