EĞİTİM
Giriş Tarihi : 10-04-2022 21:28   Güncelleme : 10-04-2022 21:28

MEPİAD, Okullarda Tercübe Paylaşımı Etkinliklerinin İkincisini Gerçekleştirdi

Mersin Perakendeci İş Adamları Derneği (MEPİAD) ve MTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı (EKAV) ortaklığında Mersin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile "TECRÜBE PAYLAŞIM" etkinliğinin ikincisi gerçekleştirildi.

MEPİAD, Okullarda Tercübe Paylaşımı Etkinliklerinin İkincisini Gerçekleştirdi

MEPİAD Başkanı Özcan Demir etkinliğin açılış konuşmasını yaptı. MEPİAD Üyeleri Tercübe Paylaşımı etkinlikleriyle öğrencilere eğitim, iş ve sosyal yaşamda başarılı olmanın yollarını kendi deneyimlerini örnekleyerek öğrencilere doğru rol model olmayı amaçlayan okul etkinliklerinin ikinc,is,ni de başarıyla gerçekleştirdi.

Ardından MEPİAD Başkan Vekili Murat Yüksekbaş, Başkan Yardımcısı aynı zamanda Ekav Yönetim Kurulu Üyesi Osman Kiper birer konuşma yaptı.

MEPİAD'ın bu okuldan mezun olmuş üyeleri; Hakan kayacı (Kayacı Bilgisayar), Umut Çinici (Rota İklimlendirme) ve Mehmet Rıza Boyraz (Poyrazlar Tekstil) öğrencilere, rol model olmak adına kendi başarı hikayelerini ve öğrencilik yılları ile ilgili anıları paylaştılar. 
Öğrencilerin sorularını yanıtlayan  katılımcılar, öğrencilere deneyimlerinden örnekler vererek öğrencileri aydınlattı.


Öğrencilere, Bekir Sarıabacı (Onur Mobilya), Mesut Sezer (Src Psiko-teknik Sürücü Kursu), Özlem Sanrı (Mehm-et Ocakbaşı), Emre Bayaram (Motto Ajans) ve Giyimciler Odası Başkanı Halim Çavuşoğlu' da iş, yaşam, başarı ve eğitimle ilgili açıklamalar yaptılar.

MEPİAD Üyeleri, Mersin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Zeki Urhan'a, okul öğretmenlerine, görevlilere ve öğrencilere  ilgilerine ve konukseverliklerine teşekkür etti.

Salih Pala

MERSİN KENT HABER

 

Salih Abidin PalaSalih Abidin Pala