YAŞAM
Giriş Tarihi : 23-09-2021 19:41   Güncelleme : 23-09-2021 19:41

MERSİN BAROSU VE TÜRK KIZILAYI, ÇOCUKLAR İÇİN ORTAK PROJE

Mersin Barosu Çocuk Hakları Merkezi ve Türk Kızılay Mersin Şubesi, çocuk hakları, çocukların sosyal, kültürel ve kişisel gelişimleri konusunda işbirliği içerisinde çalışmalar yapmak için bir araya geldi.

MERSİN BAROSU VE TÜRK KIZILAYI, ÇOCUKLAR İÇİN ORTAK PROJE

 

Mersin Barosu Çocuk Hakları Merkezi Başkanı Av. Ezgi Şimşek, merkez üyesi Av. Kamil Ekinci, Av. Özden Demir, Av. Funda Üvek ile Türk Kızılay Mersin şube yetkilisi Meral Emel’in katılımıyla Mersin Barosu Çocuk Hakları Merkezi’nde yapılan toplantıda, farklı uyruklu çocukların kaynaşmasının sağlanması, cezaevindeki çocuklara yönelik çeşitli etkinliklerin organize edilmesi, çocukların sosyal, kültürel ve kişisel gelişiminin sağlanmasına yönelik ve birçok alanda yapılacak faaliyetler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Çocuk Hakları Merkezi Başkanı Av. Ezgi Şimşek, amaçlarının özgüveni yüksek, bilinçli, haklarının farkında olan, nitelikli, bir arada yaşama bilinci olan çocukların yetişmesine katkı sunmak olduğunu ifade etti. Türk Kızılay Mersin Şube sorumlusu Meral Emel ise, Mersin Barosu Çocuk Hakları Merkezi ile ortak projede yer almaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için el ele vererek örnek olacak çalışmalar yapacaklarını söyledi.

MERSİN KENT HABER

Salih Abidin PalaSalih Abidin Pala