KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 23-10-2021 10:20   Güncelleme : 23-10-2021 21:22

Mersin Çamlıbel Sokak Festivali Başladı

22-23-24 Ekim 2021 tarihleri boyunca sürecek Mersin Çamlıbel Sokak Festivali renkli görüntülerle başladı.

Mersin Çamlıbel Sokak Festivali Başladı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Mersin İl Kadın Girişimciler Kurulu ile Mersin Akdeniz Çamlıbel Derneği (MERÇAM) işbirliğinde, MIP ana sponsorluğunda, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO), Mersin Deniz Ticaret Odası (MDTO), Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB), Büyükşehir Belediyesi ve Akdeniz Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Çamlıbel Sokak Festivali başladı.

Festivalin açılışına Mersin Valisi Ali İhsan Su'nun Eşi Zeliha Su, MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol, TOBB Mersin Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ayla Harp, Mersin Akdeniz Çamlıbel Derneği Başkanı Hüseyin Karlıklı Çamlıbel esnafları, vatandaşlar katıldı.     

Cumhuriyet Meydanı’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan festivalde sokak sanatçıları ile dansçıların gösterileriyle renk kattığı kortej, açılış sonrası bando eşliğinde festival alanına yürüdü. Festivalde, açılan stantlar ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Çamlıbel’in yeniden canlanmasına katkı sağlayacak olan festivalde, Zeliha Su festival alanında kurulan stantları da ziyaret ederek sergilenen ürünler hakkında bilgiler aldı. 

Festival Boyunca konserler, tutnuvalafr, spor etkinlikleri, dans gösterileri,paneller, sanatsal etkinlikler, DJ Performansları, çocuk oyun parkları ve de bir çok sürprizler var.

Festival pazar akşamı Kıraç konseriyle sona erecek

Salih Pala

MERSİN KENT HABER

 

Salih Abidin PalaSalih Abidin Pala