SAĞLIK
Giriş Tarihi : 17-12-2022 17:32   Güncelleme : 17-12-2022 20:30

Mersin, Kelebek Çocukları Yararına Düzenlenen Gecede Buluştu

Kelebek Çocukları Derneği adına kelebek hastası çocuklar için ÇUKİDER Mersin'de "Kelebek Çocukları Yararına" gece düzenledi.

Mersin, Kelebek Çocukları Yararına Düzenlenen Gecede Buluştu

ÇUGİDER, Mersin'de kelebek hastası çocuklar içim Marehan'da "Kelebek Çocukları Yararına" adlı düzenlediği yardım adlı yemeğe,  (ÇUGİDER)Başkanı ve Mezitli Kent Konseyi Başkanı  Sibel Gelbul, MIP  Genel Müdürü Johan Van Daele, MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan,  TMMOB Makine Mühendisleri Odası Mersin Şube Başkanı İbrahim Yücesoy, MESİAD Başkanı Hasan Engin, MESİAD önceki Dönem Başkanı Mehmet Deniz, ÇUGİDER Yönetim Kurulu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Zahir Irmak, Mersin Kent Konseyi Başkanı Ayferi Tuğcu, ST temsilcileri ve yardımsever yurttaşlar katıldı.

Sanatçı Fulden Uras'ın kelebek çocuklar için gayretii çalişmalarıa destek veren Çukurova Genç Girişimci İş İnsanları Derneği,  yardım amaçlı gecede kent dinamiklerini ağırladı. Gecede sanatçı Haluk Şaş  muhteşem sahne perpormansı ve söylediği şarkılarla kalpleri fethetti.  Sanatçi Fulden Uras ile birlikte Şaş  düet yaparak  konuklara  supriz yaptilar..

Çukurova Genç Girşimci İş İns.Derneği  (ÇUGİDER)Başkanı ve Mezitli Kent Konseyi Başkanı  Sibel Gelbul geceye katılanlara teşkkür etti.

Başkan Gelbul, ÇUGİDER olarak,  Genç girişimcilerimiz ve kentimiz ile ilgili çalışmaların yansıra toplumsal sorunlar ve sosyal sorumluluk projeleri içinde çalışmaları önemsiyoruz. Bu bağlamda bilindiği gibi, Kelebek hastası çocukların tedavisi konusundaki sorunlar devam ediyor. Bu sorunların sosyal devlet ilkesi çerçevesinde, kapsayıcı bir biçimde çözümlenmesini umut ediyoruz. Bu süreçte çocuklarımızın mağduriyetini gidermek amaçlı katkı gecemizi sizlerin de destekleriyle gerçekleştiriyoruz.


KELEBEK DERNEĞİ başkanı Sanatçı Fulden Uras’ın geçtiğimiz sene yine Mersin'de düzenlediği geceye bu sene ÇUGİDER olarak biz ev sahipliği yaptık. Öznemiz çocuk.. Sağlıklı çocuklar mutlu gelecekler adına taşın altına hiç düşünmeden elimizi koyduk.


Gecemiz için komitede yer alıp destek veren YK üyelerimiz Mehmet Efetürk, Filiz Burakgazi,Şeyhmus Kayar,Semra Lobut,Yeşim  Tekniker ve Seda Atik’e teşekkür ediyorum.
Bizler Mersin de çok şanslıyız.  İmece kültürünü benimseyen dinamik odalar ve iş insanları bulunmakta. Şans, yakalayanın olur.Biz Mersin de bunu yakaladık.


İmece Kültürüyle çocuklarımıza katkı sunan değerli ANA sponsorlarımız HÜMAY LOJİSTİK, IRMAKLAR LOJİSTİK,MY HOME GAYRİMENKUL DANIŞMANLIK,REALITY WORLD BlUE. İZGÖRER LTD.ŞTİ ne  ayrıca LOGO SPONSORLARIMIZ SABAH LOKANTASI ADNAN GÜNDOĞDU VE  AHMET KARA’ya  katkılarından dolayı teşekkür ediyorum." ifadesinde bulundu.
ÇUGİDER Başkanı Sibel Gelbul, "Bugün aynı zamanda yeni üye kabulümüzde gerçekleşecek. Ailemize katılan yeni üyelerimize hayırlı olsun diyerek gecemize katılımlarıyla destek veren tüm dostlarımıza tekrar teşekkür ediyor "HERŞEY ÇOCUKLARIMIZ İÇİN" sözleriyle konuşmasını tamamladı.

Gecede Haluk Şaş ve Fulden Uras sahne aldı. Konuklara güzel bir müzik akşamı yaşattı.

Salih Pala

MERSİN KENT HABER

EditörEditör