SAĞLIK
Giriş Tarihi : 22-11-2022 09:44   Güncelleme : 22-11-2022 10:59

Mersin Toros Devlet Hastanesi Başhekimliği'ne Atanan Özgür Ozan Karak Görevine Başladı

Mersin Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Özgür Ozan Karak, "Mersin ve Bölgemizde Sağlık hizmetleri sunumunda kaliteyi, bilimsel gelişmeler ışığında sürekli arttırarak; hasta ve çalışan haklarına saygılı, etik, güvenilir, kolay ulaşılabilir ve güler yüzlü sağlık hizmeti sunmayı amaçlıyoruz" dedi.

Mersin Toros Devlet Hastanesi Başhekimliği'ne Atanan Özgür Ozan Karak Görevine Başladı

Mersin Toros Devlet Hastanesi' Başhekimliğine atanan Çocuk Cerrahi Uzmanı, Uzman Doktor Özgür Ozan Karak, Silifke Devlet Hastanesi Başhekimi olarak görevinde bulunuyordu.

Mersin Toros Hastanesi Başhekimi Dr.Özgür Ozan Karak'aı makamında ziyaret ederek,sohpet ettik, kendisine başarı dileğinde bulunduk.

Mersin Toros Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Karak, Bir Mersinli olarak kentimize ve bölge insanımıza Mersin Toros Hastanesi Hekimleri ve çalışanlarıyla birlikte sağlık hizmetleri sunumunda kaliteyi, bilimsel gelişmeler ışığında sürekli arttırarak; hasta ve çalışan haklarına saygılı, etik, güvenilir, kolay ulaşılabilir ve güler yüzlü sağlık hizmeti sunmayı amaçladıklarını dile getirerek; "Modern alt yapısıyla ve tecrübesiyle; içten, yenilikçi, çevreye saygılı ve kaliteli sağlık hizmeti sunarak bölgesinde lider, ülkesinde tanınan bir sağlık kuruluşu olması için çalışıyoruz" dedi.

Mersin Toros Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Özgür Ozan Karak, 20 yıldır hekim olarak Mersin İli ve ülkenin farklı kentlerinde Çocuk Cerrahi Uzmanı olarak hekimlik yaparken, kamu hastaneleri ve sağlık birimlerinde  yönetici olarak da çalıştı.

Başhekim Dr.Karak Mersin Toros Devlet Hastanesi'ne bağlı 

MATEM(Alkol ve Uyuşturucu Madde Bağımlıları Tedavi ve Araştırma Merkezi)’ 

 Kadın Alkol ve Uyuşturucu Madde Bağımlılığı Tedavi ve Arındırma Merkezi’nin (KAMATEM) ve Çocuk- Ergen Alkol ve Uyuşturucu Madde Bağımlılığı Tedavi ve Arındırma Merkezi’nin (ÇEMATEM) 

Merkez Toplum Ruh Sağlığı Merkezi ve Hüseyin Dağlı Toplum Ruh Sağlığı Merkezi Ağır ruhsal bozukluğu olan (şizofren, Bipolar, Psikoz ve diğer Psikotik bozukluklar)

Yenişehir Semt Polikliniği,   Mezitli Semt Polikliniği, Çocuk İzlem Merkezi  ile kentimize sağlıkla ilgili hizmet verdiklerini ifade ederek, bu sağlık kuruluşlarıyla ilgili çalışmaları özveri ile  yeni teknikleri,, gelişmeleri, yenilikleri yakınen takip ettiklerini söyledi.

Göreve başladığı günden berii hizmet kalitesini yükseldiğini ifade eden Başhekim Karak, hizmet kalitesindeki memnuniyet oranı hızla arttığına dikkat çekti.

Mersin Toros Hastanesi Başhekimi Dr. Karak, doğduğum, okuduğum, yaşadığım , sevdiğim kentim Mersin'e, Mersinli Hemşerilerine ve Bölge insanına hizmet etmekten mutluluk duyduğunu dile getirdi. Karak, "Hasta ve çalışan haklarına saygılı, etik, güvenilir, kolay ulaşılabilir ve güler yüzlü sağlık hizmeti sunuyoruz." dedi.

Salih Pala

MERSİN KENT HABER

 

EditörEditör