GÜNDEM
Giriş Tarihi : 18-04-2023 14:12   Güncelleme : 18-04-2023 21:29

Mersin'de 1 Mayıs Cumhuriyet Alanı'nda Kutlanacak

Mersin Emek ve Demokrasi Platformu adına açıklamada buöunan Disk Genel İş Mersin Şube Başkanı Kemal Göksoy, "Mersin'de 1 Mayıs'ı Cumhuriyet Alanı'nda kutlayacağız" dedi.

Mersin'de 1 Mayıs Cumhuriyet Alanı'nda Kutlanacak

Mersin Emek ve Demokrasi Platformu DİSK GENEL İŞ Mersin Şubesi konferans salonunda Mersin'de kutlanacak olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarıyla ilgili basın açıklamasında bulunuldu.

Basın açıklamasına DİSK Genel İş Mersin Şube Başkanı Kemal Göksoy,  Türk İş Mersin Temsilcisi ve Yol İş Sendikası Mersin Şuba Başkanı  Sendikası  İrfan Aytekin, 68'liler Vakfı Mersin Şube Başkanı Hasan Kapıkıran,  KESK Platformu ve Eğitim Sen Başkanı Mahmut  Sümbül, Tarım Orman Sen Mersin Şube BaşkanıÖmer Özden, Kültür Sen Mersin Şube Başkanı Mehmet Budak,  Mersin Halkevi Başkanı Aycan Özkan, önceki dönem Mersin Baro Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz, Sendikacı Yılmaz Bozkurt, Siyasi Parti  Temsilcileri ve STK temsilcileri katıldı.

 

Mersin Emek ve Demokrasi Platformu adına yapılan basın  açıklamasında Disk Genel İş Mersin Şube Başkanı Kemal Göksoy, Mersin Emek ve Demokrasi Platformu olarak bu yılda 1 Mayıs'ı alanlarda kutlayarak emekçilerin sesini haykıracaklarını söyledi.

Göksoy, 1 Mayıs 2023 Pazartesi günü saat 15.00'te Millet Bahçesi (yıkılan Tevfik Sırrı Gür Stadı) önünde Mersin Emek Platformu'nda yer alan sendikalar ve STK üyeleri  toplanılacak.  Düzenlenecek yürüyüş korteji, İsmet İnönü Bulvarı'ndan Cumhuriyet Alanı'na kadar yürüyüş gerçekleştirilecek.

Cumhuriyetin Alanı'ndaki kutlamalar  6 Şubat Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi nedeniyle konser verilmeyecek, sadece şiirler ve konuşmalar yapılacak." açıklamasında bulundu. 

Göksoy, Tüm Mersinlileri 1 Mayıs'ı alanlarda kutlama çağrısında bulundu. 

Mersin Emek ve Demokrasi Platformu, Mersin  Valiliği'ne 1 Mayıs kutlamaları için izin başvurusunda bulunduğu belirtildi. 

MERSİN KENT HABER 

 

 

EditörEditör