KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 19-10-2019 11:57   Güncelleme : 19-10-2019 19:49

MERSİN'İ GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW KAHKAHAYA BOĞDU

Ekranların fenomen eğlence programı "Güldür Güldür Show" Mersin'i kahkahalara boğdu.

MERSİN'İ GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW KAHKAHAYA BOĞDU

Mersin'de sahne alan Güldür Güldür Show Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi'ndeki  gösterimine sanat severler büyük ilgi göstererek 1500 kişilik salonu doldurarak çok büyük ilgi gördü.

Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği eğlence dünyasının vazgeçilmez programı Güldür Güldür Show Mersinli hayranlarını oyun boyunca kahkahalarla kırdı geçirdi.Güldür Güldür Show'un oyuncuları:Açelya Topaloğlu,Ali Sunal,Çağlar Çorumlu,Aylin Kontente,İrem Kahyaoğlu,Alper Kul,Aycan Koptur,Aziz Aslan,Berkay Tulumbacı,Burak Topaloğlu,Doğa Rutkay,Ecem Erkek,Emre Altuğ,Evrim Akın,Mahir İpek,Meltem Yılmazkaya,Onur Atilla,Onur Buldu,Özgün Aydın,Simge Günsan,Sinan Çalışkanoğlu,Uğur Bilgin,Ünal Yeter'den oluşuyor

Başarılı bir performans gerçekleştilen oyuncular,hayranlarından tam not aldı. Salonu dolduran Çoluk çocuk aile ve farklı kesimlerden izleyicilerini büyüleyen gösteri sonunda oyuncular dakikalarca alkışlandı.

Oyuncu Ali Sunal,Güldür Güldür Show'u Mersinlilerle buluşturan organizasyonu yapan organizatör Yunus Özdemir'e teşekkürlerini dile getirirken,Mersin'den çok etkilendiğini,insanlarını,kültüre ve sanata verdikleri önem ve sıcak karşılamalarıyla kenti çok sevdiğini ifade ederek.sanat severleri kutladı.

Oyuncular ayakta alkışlandı.

Salih Pala

MERSİN KENT HABER

 

PalaPala