GÜNCEL
Giriş Tarihi : 10-11-2020 22:10   Güncelleme : 10-11-2020 22:10

MERYAD Başkanı Coşkun Doğmuş, Sn. Elvan Mersin İçin Büyük Şans

Kalkınma Bakanlığı sonrasında TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı olarak görevini sürdüren Mersin Milletvekili Lütfi Elvan'ın dün resmi gazetede yayınlanan karara göre Hazine ve Maliye Bakanlığı'na atanması Mersin'de büyük sevinç yarattı.

MERYAD Başkanı Coşkun Doğmuş, Sn. Elvan Mersin İçin Büyük Şans

Mersin Yatırımcı İş İnsanları Derneği Başkanı Coşkun Doğmuş, Lütfi Elvan 'ın Mersin için büyük bir şans olduğunu belirterek, "Sn. Bakanımız Lütfi Elvan bugüne kadar önemli görevler üstlenmiş ve bu görevleride başarılı bir şekilde yürütmüştür.

Kalkınma Bakanlığı dönemlerinde Mersin için yaptıkları kentimizi birçok noktada ileriye taşımıştır. Üstlendiği bütün görevleri büyük bir titizlikle yürüten Sn. Elvan'ın Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın takdiri ile Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine getirilmesi Mersin için büyük bir şanstır.

Ülke ekonomisine ve Mersin'e yapacağı katkılardan yana hiç şüphemiz yoktur. Bizler de MERYAD ailesi olarak Sn. Hazine ve Maliye Bakanımız Lütfi Elvan'ı tebrik ediyor, yeni görevinde başarılı bir dönem geçirmesini diliyoruz." dedi.

MERSİN KENT HABER

Salih Abidin PalaSalih Abidin Pala