GÜNDEM
Giriş Tarihi : 26-11-2020 09:28   Güncelleme : 29-11-2020 17:34

MESİAD GÜNDEMİNDE SEÇİMLER

Mersin Sanayici ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) mevcut başkan Hasan Engin ve yönetiminin görev süresinin dolmasına çok az bir süre kala yeni başkanını arama sürecine girdi. Tüzük gereği 3 yıllık dönemin sonuna gelindiği bu süreçte başkan aday ya da adaylarının kim olacağı merakla bekleniyor.

MESİAD GÜNDEMİNDE SEÇİMLER

MESİAD, bugüne kadar gerçekleştirdiği çalışmalarla Mersin'e katkı sunacak projeler üretti ve bu projelerin takipçisi oldu. Mersin’in önemli dinamiklerini barındıran MESİAD özellikle kenti ilgilendiren sosyal, ekonomik ve kültürel sorunlar karşısında net ve çözümcül bir duruş sergilemesinin yanında diğer çalışmaları ile de kentte söz sahibi. Kent ve ülke ekonomisine katkılar sağlamayı sürdüren bir STK olmasından dolayı gerçekleşecek genel kurul da bir o kadar Mersin ve Mersinliler için önem taşımakta.

 

Mersin'in lobi gücünün arttırılmasında önemli bir yere sahip MESİAD'da kimlerin aday olacağı merak konusu oldu.

 

Mersin'i iyi analiz edebilen, kentin sorunlarına kafa yoran ve çözümler üreten, kentin çıtasını yukarılara taşıyacak projeler üreten, o koltuğun hakkını verebilen ve Mersinlerin tanıdığı, benimsediği bir başkan profili beklentisi oluşmuş durumda.

 

MESİAD'ın kentin geleceğine ışık tutacak özellikte yeni projeler üretmesi beklenirken, Mersin'in tamamlanamayan hayati projelerinin de olduğu düşünüldüğünde bayrağı devralacak yeni başkan ve yönetimine önemli görevler düşmekte.

 

Mersin’in sosyal ve kültürel zenginliğini taşıyan üye yapısı ile kentin sorunlarına farklı bir bakış açısı kazandıran MESİAD üyelerinin kararları önem taşımakta.

MERSİN KENT HABER

Salih Abidin PalaSalih Abidin Pala