SAĞLIK
Giriş Tarihi : 10-11-2022 21:44   Güncelleme : 21-11-2022 20:34

Mide Balonu Fiyatları

Günümüzde sağlık piyasasında birçok farklı mide balonu satılmaktadır

Mide Balonu Fiyatları

 

Günümüzde sağlık piyasasında birçok farklı mide balonu satılmaktadır. Bu nedenle mide balonu fiyatları da her mide balonu modeline göre değişiklik göstermektedir. Özellikle yurt dışından ithal edilen mide balonları döviz bazında fiyatlandırıldığından güncel olarak değişmeleri söz konusu olmaktadır.

Bu nedenle mide balonu fiyatları üzerinde belirleyici faktörlerin göz önünde bulundurularak hizmet alınacak doktor ile görüşme sağlanması bu kapsamda en güncel fiyatlara ulaşmak için mümkündür. Dr. Çetin Altunal tarafından mide balonu hizmeti alacak olan kişilerin ilk önce randevu oluşturarak muayene olması ve daha sonra doktorun uygulayacağı tedaviye uygun balon türü seçildikten sonra net fiyatı hakkında bilgi alması mümkündür.

Obezite cerrahisi alanında kullanılan mide balonu modellerinin kaliteleri de bu alanda oldukça etkili olmaktadır. Bu nedenle tedavi sırasında doktorumuz en kaliteli mide balonu modellerini seçmekte olup müşterilerinin aldıkları bu hizmetten memnun ayrılmalarını sağlamaktadır.

Mide Balonu Kimlere Uygulanır?

Mide balonu uygulaması geçici obezite tedavisi amacıyla kullanılmakta olup kişilerin obeziteye bağlı olarak yaşayacakları tip 2 diyabet, eklem hastalıkları veya damar hastalıkları gibi diğer hastalıkların meydana gelmesini önlemek amacıyla uygulanmaktadır.

Geçici olarak uygulanan mide balonu genellikle obezite tedavisi görecek olan hastaların uygulamaları gereken diyete alışkanlık kazanabilmeleri için ve bu diyete daha uygun hale gelebilmeleri için 6 ay veya bir yıl kadar mide balonu mide içerisinde tutulmakta olup daha sonra ise mideden çıkartılmaktadır.

 

EditörEditör