EKONOMİ
Giriş Tarihi : 29-09-2021 09:16   Güncelleme : 29-09-2021 09:16

MTOSB’ye Büyük Talep

Mersin GİAD Yönetim Kurulu, tüm üyeleri için Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nden 200 dönüm yer talebinde bulundu.

MTOSB’ye Büyük Talep

 

Mersin Girişimci İşadamları Derneği (Mersin GİAD) yeni yönetimi Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret etti.

Mersin GİAD Başkanı Mehmet Serkan İzol ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Özdiker, Adem Yükselgüngör, Ahmet Aktaş, MTOSB'yi ziyaret ederek Başkan Sabri Tekli ve Denetim Kurulu Üyesi Hasan Yıldırım’dan bölgenin çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.

MTOSB'de yapılan yenilikleri yakından takip ettiklerini belirten Mersin GİAD Başkanı Mehmet Serkan İzol, "MTOSB her geçen gün gücüne güç katan, Mersin'e birçok değer kazandıran ve ekonomiye can veren bir kurumdur. Son yıllarda yapılan yatırımlar çerçevesinde Türkiye'de parmakla gösterilecek bir yapıya kavuşan MTOSB, adeta Mersin’in ticaret merkezi haline gelmiştir. Biz de Mersin GİAD olarak üyelerimizin bu güçlü yapı içerisinde yer almalarını ve üreterek ülke ekonomilerine destek olmalarını istiyoruz. Bu anlamda da MTOSB’den üyelerimizin kullanımı için 200 dönümlük bir yer talep ediyoruz. Üyelerimizden gelen talep üzerine Yönetim Kurulumuz ile birlikte bugün MTOSB’ye gelerek başvuruda bulunmak istedik" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tekli ise, "Öncelikle Mersin GİAD'ın yeni yönetimini bir kez daha tebrik ediyorum. Birçok sanayicimizin de üyesi olduğu Mersin GİAD, Mersin'in sorunlarına projeleri ile destek veriyor. Mersin'de sektörünün zirvesinde olan isimlerden oluşan üye kadrosuyla güçlü bir konumda olan Mersin GİAD'ın her zaman destekçisi olduk olmaya da devam edeceğiz. Bu anlamda bugün yapılan arsa talebini en kısa sürede Yönetim Kurulumuz ile değerlendireceğiz. MTOSB 4. Bölge’nin yapımı konusunda çalışmalarımızda son aşamaya geldik. Hemen ardından ise 5. ve 6. Bölgenin yapımı için çalışmalara başlayacağız. Bölgemizde üretime geçmek için yapılan bu başvurular bizleri motive ediyor. Mersin’e yeni sanayi alanları kazandırabilmek adına çalışmalarımıza hız kazandırdık" ifadelerini kullandı.

Mersin GİAD ekibi daha sonra MTOSB içerisinde faaliyetlerini sürdüren Özel Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde incelemelerde bulund

MERSİN KENT HABERu

Salih Abidin PalaSalih Abidin Pala