GÜNCEL
Giriş Tarihi : 30-11-2022 20:12   Güncelleme : 30-11-2022 20:31

Okulda Bıçaklanan Ortaokul Öğrencisi Kız Yaşamını Kaybetti

Mersin Toroslar İlçesi'ndeki HüseyinÖzer Merzeci Ortaokulu'nda bir kız öğrenci okul tuvaletinde yaralanmış olarak bulundu. Hastaneye kaldırılan yaralı öğrenci tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Okulda Bıçaklanan Ortaokul Öğrencisi Kız Yaşamını Kaybetti

Mersin Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada;

Toroslar İlçesinde bulunan Hüseyin Özer Merzeci Ortaokulu’nda 30 Kasım Çarşamba günü saat 12.15 sıralarında bir kız öğrencinin kız öğrenci tuvaletinde baygın olarak yattığı okul idaresine bildirilmişTİR.

Nöbetçi Müdür Yardımcısı tarafından yapılan kontrolde öğrenci F.Y.’nin kız öğrenci tuvaletinde bıçakla yaralanmış bir şekilde olduğu tespit edilmiş.

Nöbetçi Müdür Yardımcısı tarafından  okula ambulans çağırıllmış, polise haber verilmiş, öğrenci F.Y. Nöbetçi Müdür Yardımcısı ve Rehber Öğretmeni nezaretinde Mersin Şehir Hastanesi’ne götürülmüş,

Hastanede yapılan tüm tıbbi müdahalelere rağmen yaralı öğrenci kurtarılamayarak hayatını kaybetmiş.

Olayı, sınıf arkadaşları olan F.Y. ile E.D. arasında çıkan tartışma sonucu meydana geldiği bilgisine ulaşılmıştır.

 Konuyla ilgili olarak adli tahkikat başlatılmış olup Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla olayın şüphelisi E.D. gözaltına alınmıştır. Okulda yaşanan bu olayla ilgili olarak Valilik Oluruyla iki Eğitim Müfettişi görevlendirilmek suretiyle idari tahkikat başlatılmıştır."

MERSİN KENT HABER

EditörEditör