GÜNCEL
Giriş Tarihi : 10-11-2020 21:42   Güncelleme : 10-11-2020 21:42

Sabri Tekli: Elvan’ın ülkemize ve Mersin’e Faydalı Olacağı İnancındayız

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan’ın, Cumhurbaşkanı Kararı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine getirilmesini değerlendiren MTOSB Başkanı Sabri Tekli, ‘Sayın bakanımızın ülkemize ve kentimize fayda sağlayacağına inancımız tamdır’ dedi.

Sabri Tekli: Elvan’ın ülkemize ve Mersin’e Faydalı Olacağı İnancındayız

 

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sabri Tekli, Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine getirilen Mersin Milletvekili Lütfi Elvan’ı tebrik etti.

Tekli yaptığı yazılı açıklama ile, ‘Sayın Bakanımız Lütfi Elvan’ın Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine getirilmesi kentimiz adına oldukça önemli bir gelişme. Bugüne kadar Mersin için verdiği mücadele ile gelecekte yapacaklarının müjdecisi olan Lütfi Elvan’ın, hem ülkemize, hem de Mersinimiz’e fayda sağlayacağı inancındayız. Kendisine MTOSB Yönetim Kurulumuz ve tüm sanayicilerimiz adına yeni görevinde başarılar diliyorum. Kentimiz için yapacağımız çalışmalarda her daim fikir ve öngörülerine değer verdiğimiz bakanımızın bundan sonra da Mersin adına bizlerle omuz omuza mücadele edeceğinden kuşkumuz yoktur’ dedi. 

MERSİN KENT HABER

Salih Abidin PalaSalih Abidin Pala