YAŞAM
Giriş Tarihi : 21-01-2023 17:32   Güncelleme : 21-01-2023 18:02

SAVDES SEN ÜYELERİYLE BULUŞTU

Savunma, Büro ve Destek Hizmetleri Sendikası (SAVDES-SEN)  Genel Başkanı Tuncay Cengiz, Çukurova Bölge Şube Başkanı Ersin Kemal Kaya ve Yönetimi  Mersinde sendika üyeleriyle bir araya geldi.

SAVDES SEN ÜYELERİYLE BULUŞTU

 Savunma, Büro ve Destek Hizmetleri Sendikası (SAVDES-SEN)  Genel Başkanı Tuncay Cengiz, Mersin'de üyeleri ile birlikte sabah kahvaltısında buluşarak, sendikal çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Üyelerine seslenen Cengiz, SAVDES-SEN in hiç bir zaman siyasallaşmayacağı ve hiç bir siyasi partinin arka bahçesi olmayacağı hususuna vurgu yaptı. 

Genel Başkan Tuncay Cengiz, ”Siyasi iktidar kim olursa olsun vatanla, milletle, bayrakla problemi olmayan bütün siyasi partilerle eşit mesafede duracak seviyeli bir ilişki yürüteceğiz” şeklinde konuştu. 2022 yılı faaliyetleri hakkinda üyelerini bilgilendiren Tuncay Cengiz 3600 ek gösterge adaletsizliğinin giderilmesi çağdışı kalmış YHS sınıfının kaldırılması ve maaşlara yapılan artışların yetersizliği ve giyecek yardımı ile ilgili taleplerini açıkladı.

Baikan Cengiz, "Önceliğimiz Türkiye'nin en büyük bağımsız sendikası olarak 01 Büro, Bankacılık ve Sigortacılık Hizmet Kolunda  toplu sözleşme yetkisi almak, ve 2023 Ağustos ayında  yapılacak toplu 7. Dönem Toplu Sözleşme masasında  tüm memurları temsil etmek,hak ve hukuk mücadelesini sürdürmektir.

Aynı zamanda diğer hizmet kollarında  örgütlenmiş ve ideolojik zeminden uzak sendikalarla yapacağımız iş birliği ile  Türkiye'de beklenen  ve özlenen , sadece memurların hakkını korumak amacıyla hareket eden  Bağımsız Memur Sendikaları Federasyonu2nu  kurmak ikinci hedefimizdir" açıklamasında bulundu.

MERSİN KENT HABER

EditörEditör