KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 17-12-2022 20:33   Güncelleme : 21-12-2022 18:26

TOROS DEVLET HASTANESİ'DEN SIRA DIŞI ATÖLYE SERGİSİ

Mersin Devlet Hastanesi ve Toros Devlet Hastanesi'ne bağlı olarak hizmet veren ANATEM, ÇEMATEM, Hüseyin Dağlı TRSM (Merkez) ile TRSM'deki hastaların atölyelerde yaptığı çalışmalar sergilendi.

TOROS DEVLET HASTANESİ'DEN SIRA DIŞI ATÖLYE SERGİSİ

Mersin SAYAPARK'ta düzenlenen etkinlikte Mersin Toros Devlet Hastanesin'e bağli hizmet veren AMATEM (Alkol ve Madde Bagimliligi Tedavi merkezi), ÇEMATEM (Kadin,çocuk ve Ergen Rehabilitasyon  Tedavi Merkezi),  Hüseyin Dağli TRSM (Toplum Ruh Sagliği Merkezi) Merkez, TRSM (Toplum Ruh Sagligi Merkezi) de hastalarin Halk Egitim Merkezinde gorevli hocalarin rehberliginde iş uğraş atolyelerinde yaptikları el işi uğraş ürünleri kurulan stant acilalarda sergilendi.

Toros Hastanesi Başhekimi Dr Ozan Özgür:Karat, stantları gezerek görevlilere teşekkür etti.  Başhekim Op.Dr. Karak "Alkol madde bağliği ve ruhsal sorunları olan hastalarımızı normal hayata kazandırmak ve rehabilite etmek adina yapılan bu el işi sanat ürünlerin Sayapark AVM'de sergilenmesi adına kurumumuza katkilarından dolayı  Salih Civan Beye teşekkür ederiz. Aynı zamanda hastanemize bağli kurumlarımızın  tanıtımının  yapılmasi bu vesile ile tedavi ve rehabilitasyona ihtiyacı olacak kişilerin haberdar olmasi adına güzel bir etkinlik olduğunu düşünüyorum.

Dr Ozan Özgür Karak, Stantı gezen vatandaşlarımıza ruh sağlığı ilgili sorunlari olan ,alkol ve madde bağımlılığı  ile ilgili yapilan tedavi, iyileştirme çalışmaları ile ilgili bilgi verildi.

Etkinlikte, Toros Devlet Hastanesine bağlı bu kuruluşların tanıtım  broşürleri dağıtıldı.

Etkinlikte Animasyon ekiplerinin gösterileri AVM'ye alışverişe gelenlerin  ilgi odağı oldu., Etkinliğe katılan çocukların yüzleri çeşitli figürlerle boyandı. 

Salih Pala

MERSİN KENT HABER

 

EditörEditör