GÜNCEL
Giriş Tarihi : 03-09-2022 19:09   Güncelleme : 03-09-2022 19:09

ŞEHİDİMİZ OKAN METEÖZ, TASRSUS'TA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit düşen Mersinli Hava Savunma Astsubayı Kıdemli Çavuş Okan Meteöz'ün cenazesi, Tarsus'ta toprağa verildi.

ŞEHİDİMİZ  OKAN METEÖZ, TASRSUS'TA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Pençe-Kilit Operasyonunda bölücü terör örgütü tarafından yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Mersin İli Tarsus İlçesi nüfusuna kayıtlı Hv.Svn.Asb.Kd.Çvş. Okan Meteöz, düzenlenen cenaze töreninin ardından Tarsus'ta son yolculuğuna uğurlandı.
 
Cenaze törenine Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Mersin Milletvekilleri, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı, Adana Garnizon Komutanı,mülki,askeri ve adli erkan, şehidimizin ailesi, yakınları ile çok sayıda vatandaşımız katıldı.
 
Tarsus İlçesi Hacıhamzalı Mahallesi Şehit Ömer Kara İlkokulu bahçesinde kılınan cenaze namazının ardından Şehit Hv.Svn.Asb.Kd.Çvş. Okan Meteöz’ün naaşı dualar eşliğinde Hacıhamzalı Mahallesi Mezarlığında toprağa verildi.
 
Vali Ali Hamza Pehlivan ile Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu, Şehidimizin ailesine taziyelerini, sabır ve başsağlığı dileklerini ileterek, Türk Bayrağı takdim etti.
Salih Abidin PalaSalih Abidin Pala