GÜNDEM
Giriş Tarihi : 16-11-2017 22:34   Güncelleme : 16-11-2017 22:34

Şehit İsmail Hakkı Doğan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde, bölücü terör örgütü mensuplarıyla girilen çatışma sonucu şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş İsmail Hakkı Doğan, binlerce vatandaşımızın katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit İsmail Hakkı Doğan Son Yolculuğuna Uğurlandı
Mezitli İlçesi Doğlu Mahalle meydanında öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına Vali Ali İhsan Su’nun yanı sıra, Mersin Milletvekilleri Ali Cumhur Taşkın, Hacı Özkan, Baki Şimşek, Adana Bölge Jandarma Komutanı Tümgeneral Hacı İlbaş, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Önder Gürbüz, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, il ve ilçe protokolü, askeri ve mülki erkan, Şehidin ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
 

İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun tarafından öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Şehit İsmail Hakkı Doğan’ın naaşı top arabasına konularak Doğlu Mahalle Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenaze töreni boyunca şehidin ailesi ile yakından ilgilenen Vali Ali İhsan Su, törenin ardından Şehidin cenazesi üzerine örtülen bayrağı  ailesine teslim ederek Şehidimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize de başsağlığı diledi.

MERSİN KENT HABER

Salih Abidin PalaSalih Abidin Pala