DÜNYA
Giriş Tarihi : 25-10-2017 02:14   Güncelleme : 25-10-2017 02:14

Şehit Jandarma Piyade Üsteğmen Ozan Olgu Köreke Son Yolculuğuna Uğurlandı

Hakkâri’nin Çukurca ilçesinde, bölücü terör örgütü mensuplarınca önceden döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen Jandarma Piyade Üsteğmen Ozan Olgu Köreke, binlerce vatandaşımızın katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Jandarma Piyade Üsteğmen Ozan Olgu Köreke Son Yolculuğuna Uğurlandı

 

Tarsus Ulu Cami’de öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazına Vali Ali İhsan Su’nun yanı sıra, Mersin Milletvekilleri Ali Cumhur Taşkın, Hacı Özkan, Baki Şimşek, Hüseyin Çamak ve Serdal Kuyucuoğlu, Kırıkkale Mühimmat ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Önder Gürbüz, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, il ve ilçe protokolü, askeri ve mülki erkan, Şehidin ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
 
Şehit Üsteğmen Köreke’nin naaşı Öğle namazını müteakip İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından okunan dualar eşliğinde Tarsus Şehitliği’nde toprağa verildi. Şehidin naaşı üzerine örtülen Türk Bayrağı, Vali Ali İhsan Su tarafından Şehidin babası Hüseyin Köreke’ye teslim edildi.
 

Cenaze töreni sonrasında Şehit Köreke’nin ailesiyle beraber Türk bayraklarıyla donatılan taziye evine geçen Vali Su, şehidin ailesiyle yakından ilgilenerek acılarını paylaştı ve  Şehidimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize de başsağlığı diledi

MERSİN KENT HABER

Salih Abidin PalaSalih Abidin Pala