GÜNCEL
Giriş Tarihi : 19-01-2023 19:18   Güncelleme : 19-01-2023 19:18

ŞEHİTLERİMİZ ADANA’DA SON YOLCULUĞA UĞURLANDI

Tarsus-Pozantı yolunda meydana gelen elim otobüs kazasında, Şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Eren Öztürk ve Jandarma Uzman Çavuş Yasin Eroğlu Adana’da düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğa uğurlandı.

ŞEHİTLERİMİZ ADANA’DA SON YOLCULUĞA UĞURLANDI

Cenaze törenine, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adana Valisi Dr. Süleyman Elban, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Gaziantep Valisi Davut Gül, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Milletvekilleri, Belediye Başkanları, mülki, askeri ve adli erkan ile çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Şehit J.Uzm.Çvş. Eren Öztürk için Adana İli Sarıçam İlçesi Buruk Mezarlığında cenaze töreni düzenlendi. Özgeçmişinin okunması ve Adana İl Müftüsü Mehmet Taşcı tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Şehit J.Uzm.Çvş. Eren Öztürk'ün naaşı dualar eşliğinde Buruk Mezarlığı Şehitliğinde toprağa verildi.

Şehit J.Uzm.Çvş. Yasin Eroğlu için Adana İli Çukurova İlçesi Kabasakal Mezarlığında tören düzenlendi. Özgeçmişinin okunması ve Adana İl Müftüsü Mehmet Taşcı tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Şehit J.Uzm.Çvş. Yasin Eroğlu’nun naaşı dualar eşliğinde Kabasakal Mezarlığı Şehitliğinde toprağa verildi.

EditörEditör