SİYASET
Giriş Tarihi : 14-11-2022 20:27   Güncelleme : 14-11-2022 20:27

SERDAL KUYUCUOĞLU, CUMHURBAŞKANI ADAYIMIZ KEMAL KILIÇDAROĞLU

26. Dönem Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, kamuoyuna yaptığı yazılı açıklamada "Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu"

SERDAL KUYUCUOĞLU, CUMHURBAŞKANI ADAYIMIZ KEMAL KILIÇDAROĞLU

26. Dönem CHP Mersin milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, "Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu" açıklamasıyla son noktayı koydu.

Kuyucuğlu yaptığı yazılı açıklamada; "Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler en geç 6 ay içerisinde yapılacak. Millet İttifakının adayının kim olacağı basının ve herkesin merak konusu olmaya devam ediyor. Yorumcu ve anket firmaları sürekli bu konuyu tartışıyor.

Millet İttifakını kuran ve 5 yıldır bu ittifakı kazasız belasız bugüne taşıyan Kemal Kılıçdaroğlu’dur.

Tartışmalarda adı geçen CHP’li belediye başkanlarının görevlerine devam edeceklerini, yıllar sonra kazanılan Ankara ve İstanbul Belediye Başkanlıklarının Meclis aritmetiği nedeniyle AKP’ye teslim edilmeyeceğini Sayın Kemal Kılıçdaroğlu birçok kez ifade etti.

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu egolarından arınmış, Millet İttifakı içerisindeki küçüklü büyüklü tüm partilileri kendisi ile eşit kabul etmiştir.

Sayın Kılıçdaroğlu herkes ve her kesimle helalleşmiş, ortaya koyduğu vizyon, çalışma, program ve temasları ile Cumhurbaşkanlığına hazır olduğunu açıkça belirtmiştir.

Parti içerisinde de “Ya yanımda olun ya da önümden çekilin.” diyerek parti içindeki bir kısım çevrelere mesaj vermiştir.

Son grup toplantısında da “Ayağa kalkın CHP’liler” mesajını vermiştir.

Halen CHP içerisinde ve dışında Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığına olumsuz veya çekinceli bakan kesimler vardır. Bu kesimlerin ikna edilmesi de CHP örgütlerine düşmektedir.

Sayın Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı aynı zamanda Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı olarak devletin tüm imkanlarını kullanarak çalışmalarını yürütmektedir.

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Genel Başkan Yardımcılarının da ifade ettiği gibi Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’dur.

Tabii ki Millet ittifakının içerisindeki diğer partilerin gönlünden başka adaylar geçebilir.

Ancak ittifakın kurucusu lokomotifi ve Millet İttifakı’nın en büyük partisinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığı en doğal olanıdır.

Bu konuda çalışma yapmak, altyapı oluşturmak il, ilçe, örgütleri ile belediyelerimize düşmektedir.

Bizler; İlçe örgütlerimizi ziyaret ederek bu konudaki düşüncelerimizi paylaştık. Sayın Genel Başkanımızın adaylığı için çaba gösterilmesini istedik. Bunun için zaman geçmektedir.

Bizler CHP’liler olarak çalışmalara başladık.

Seçim ofisi açarak, Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylık çalışmalarını başlattık.

Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun afişlerini hazırlattık, mobil araçlarımızı donattık.

Bugünden sonra Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı ve seçilmesi için hiçbir beklentimiz olmadan, kimseyi beklemeden çalışmalarımıza devam edeceğiz." açıklamaları yer aldı.

MERSİN KENT HABER

EditörEditör