GÜNCEL
Giriş Tarihi : 30-11-2022 17:39   Güncelleme : 06-12-2022 19:09

Toros Devlet Hastanesi'nde 3 Aralık Engelliler Günü'de Farkındalık

Toros Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Özgür Ozan Karak, 3 Aralık Engelliler Günü ile ilgili katıldığı etkinlikte "Bir araya geldik.Aslında bugünün en önemli anlamı insanlarımızda farkındalık yaratmaktır." dedi.

Toros Devlet Hastanesi'nde 3 Aralık Engelliler Günü'de Farkındalık

Toros Devlet Hastanesi'nde 3 Aralık Engelliler Günü'nde farkındalık yaratacak bir etkinlik düzenledi. Etkinliğe Toros Devlet Hastabesi Başhekimi Dr. Özgür Ozan Karak'ın yanı sıra, Başhekim Yardımcıları, Hastane Müdür ve Yardımcıları, Doktorlar, Hemşireler, Saplık Personeli katıldı.

Toroslar Devlet Hastanesi Başhekim Op. Dr. Özgür Ozan Karak, ’3 Aralık Engelliler Günü etkinliğinde yaptığı konuşmasında Her sağlıklı birey engelli adayıdır. Ama asıl engel zihnimizdeki perdedir.

Zihinlerimizde ki perdeyi açınca yapamayacağımız, başaramayacağımız ve de aşamayacağımız engel yoktur. Engelli statüsünde olup, gerek Ulusal gerek Uluslararası platformlarda birçok alanda başarı elde eden bireyler buna güzel bir örnektir.

Biz hastane yöneticileri olarak engelli olarak hastanemize başvuran ve çalışan kardeşlerimize hastanemizin her köşesine rahat ulaşabilecek ve hizmet alabilecek şekilde kurumumuzda düzenleme yapma görevimiz vardır. Aynı zamanda engelli çalışanlarımıza fırsat eşitliği kıstası ile her birimde görev verme yükümlülüğümüzün bilincindeyiz.

Hep beraber omuz omuza yan yana uzun yıllar birlikte güzel işler çıkaracağımız hedefi ile 3 Aralık Engelliler Gününüzü Kutluyorum’’ dedi.

Etkinlik, Toros Devlet Hastanesi "Türk Sanat Müziği Korosu" çalışanlara konser verdi.

Salih Pala

MERSİN KENT HABER

EditörEditör