EĞİTİM
Giriş Tarihi : 25-05-2018 11:38   Güncelleme : 25-05-2018 11:38

TOROS ÜNİVERSİTESİ'NDE DÜNYA BİZİM EVİMİZ KONFERANSI

Toros Üniversitesi Altıneller Topluluğu, TEMA Vakfı Mersin İl Temsilciliği ve Çamlıbel Lions Kulübü işbirliği çerçevesinde 15 Mayıs Salı günü 45 Evler Kampüsü’nde ,Dünya Bizim Evimi, konulu konferansa gerçekleşti

TOROS ÜNİVERSİTESİ'NDE DÜNYA BİZİM EVİMİZ KONFERANSI

Toros Üniversitesi 45 Evler Kampüsü Konferans Salonu’nda gerçekleşen konferansa Çamlıbel Lions Kulübü üyeleri, TEMA Vakfı Mersin Şubesi üyeleri, akademisyenler ve Alsancak Lions Okulu öğrencilerinin yanı sıra pekçok öğrenci  katıldı.

Konferansta konuşan Çamlıbel Lions Kulübü Başkanı Kadriye Gedik, Lions Kulübünün yaptığı projeler hakkında bilgiler verdi. Amaçlarının karşılıksız hizmet olduğunun altını çizen Gedik, Alsancak Lions Ortaokulu’nda pırıl pırıl öğrenciler yetiştirdiklerini belirtti.

Gedik’in ardından sunum yapan TEMA Mersin İl Temsilcisi Perihan Soydan Pazarbaşı, “Türkiye'nin dört bir yanında başta toprak olmak üzere tüm doğal varlıkları korumak için yıllardır mücadele veren, bu topraklarda umut yeşerten kocaman bir aileyiz. Gönüllülerimizin değerli katkılarıyla ülkemizin dört bir yanında umut yeşertmeye devam edeceğiz” dedi.

Sunumun ardından konuşmacılara çiçek ve plaket takdim edildi.

MERSİN KENT HABER

Salih Abidin PalaSalih Abidin Pala