KENT
Giriş Tarihi : 04-04-2023 19:58   Güncelleme : 04-04-2023 19:58

TOROSLAR BELEDİYE MECLİSİ’NDE, YENİ ENCÜMEN VE KOMİSYON ÜYELERİ SEÇİLDİ

Toroslar Belediyesi, Nisan Ayı Meclis Toplantısını Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz başkanlığında yaptı.

TOROSLAR BELEDİYE MECLİSİ’NDE, YENİ ENCÜMEN VE KOMİSYON ÜYELERİ SEÇİLDİ

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan toplantıda; Meclis Birinci Başkan Vekilinin seçiminin ardından Encümen Üyeleri, Plan ve Bütçe, İmar ve Bayındırlık, Çevre ve Sağlık, Gençlik ve Spor, Eğitim, Kültür, Sanat ve Sosyal İşler, Tarım, Orman ve Hayvancılık İşleri ile Kadın Erkek Eşitliği Komisyonları’nın yeni üyeleri belirlendi.

Yapılan oylama sonucunda Meclis Birinci Başkan Vekilliğine Kazım Şengül, Encümen Üyeliğine ise; Raci Ünel, Mustafa Yavuz ve Cesim Aslan seçildi.

Meclis Birinci Başkan Vekilliğine seçilen Kazım Şengül ile Encümen ve Komisyon üyeliğinde görev alan meclis üyelerine başarılar dileyen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, geçmiş dönemde görev alan meclis üyelerine ise emekleri ve çalışmaları dolayısıyla teşekkür etti.

BAŞKAN YILMAZ; “SOSYAL VE ÇEVİK BELEDİYECİLİĞİ GERÇEKLEŞTİRMENİN HAKLI MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

Gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlandığı toplantıda; Toroslar Belediyesinin 2022 mali yılı gelir ve giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt ve işlemlerini içeren denetim raporu okunarak meclisin bilgisine sunuldu, 2022 mali yılı faaliyet raporu görüşülerek kabul edildi.

Göreve geldikten sonra klasik belediyecilik anlayışından daha çok sosyal belediyecilik anlayışını tercih ettiklerini belirten Başkan Yılmaz; “Sağlık, eğitim, kültürel ve sportif alanda yaptığımız çalışmalar, esnafımıza, engelli bireylere sağladığımız destekler, sosyal yardımlarımız ve evde bakım hizmetlerimiz ile halkımızın her an yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz. 30 Ağustos, 29 Ekim, 23 Nisan, 19 Mayıs, 10 Kasım gibi önemli ve milli günlerimizde, Ramazan ayında etkinlikler yapıyoruz. Bundan çok mutluyuz ve memnunuz. Bu bizim stratejimiz” dedi.

“MECLİS ÜYELERİNDEN BAŞKAN YILMAZ’A HİZMET TEŞEKKÜRÜ”

Toroslar Belediyesinin insana dokunan projeler gerçekleştirdiğini, sosyal belediyecilik uygulamalarının bir merkezi olduğunu belirten Meclis Üyesi Celal Ata; “Toroslar Belediye Başkanımız Sayın Atsız Afşın Yılmaz ve Toroslar Belediyesi, sosyal belediyeciliğin en güzel örneğini gösteriyor. Yardıma ve bakıma muhtaç olan insanlara yaklaşımından dolayı Başkanımızı kutluyorum. Evde bakım hizmetlerindeki göstermiş olduğu hassasiyeti, pandemi sürecindeki yardım

eli ve deprem bölgesine yapılan destek çalışmaları için teşekkür ediyorum. Toroslar Belediyesi o bölgelerde de bizi temsil etti” ifadelerini kullandı.

Belediye Meclis Üyesi Atila Parlak da Toroslar Belediyesi Şehit Jandarma Uzman Çavuş Durmuş Tek Kreş ve Gündüz Bakım Evi’ne gelen çocukların ailelerinin kreşte verilen eğitim ve yemek hizmetlerinden çok memnun olduklarını belirterek, Başkan Yılmaz’a teşekkürlerini iletti.

Mayıs ayında yapılacak meclis toplantı günü ise 2 Mayıs 2023 Salı günü saat 14.00 olarak belirlendi. Toplantı, dilek ve temenniler ile son buldu.

EditörEditör