KENT
Giriş Tarihi : 10-04-2023 20:41   Güncelleme : 10-04-2023 20:41

TOROSLAR BELEDİYESİNDEN YAPILANDIRMA ÇAĞRISI SON GÜN 31 MAYIS

Toroslar Belediyesi, 7440 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun kapsamında, vatandaşların tahakkuk edilmiş borçlarını yapılandırıyor.

TOROSLAR BELEDİYESİNDEN YAPILANDIRMA ÇAĞRISI SON GÜN 31 MAYIS

Vadesi 31 Aralık 2022 tarihi ve öncesi borcu bulunan mükellefler, geçmiş dönem borçlarını peşin ödemenin yanı sıra 12, 18, 24, 36 ve 48 aya varan eşit taksitlendirme imkanından da faydalanabiliyor.

Emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan ve reklam vergisi gibi kanun kapsamındaki diğer borçlarını yapılandırarak ödemek isteyen mükellefler, 31 Mayıs Çarşamba günü mesai bitimine kadar Toroslar Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne başvuruda bulunabilecek.

“Yapılandırmada Online Başvuru” 

Vatandaşlar, yapılandırma işlemlerini ve ödemelerini ise belediye ana hizmet binasındaki veznelerden nakit veya kredi kartıyla yapabilecekleri gibi ayrıca günün her saatinde belediyenin tahsilat.toroslar-bld.gov.tr internet adresi üzerinden online olarak da gerçekleştirebilecek.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, vatandaşların 31 Mayıs 2023 tarihine kadar yapılandırma fırsatından yararlanarak geçmiş dönem borçlarını yapılandırabileceklerini söyledi.

Yoğunluk yaşanmaması için hemşehrilerinden yapılandırma işlemlerinin son güne bırakılmamasını isteyen Başkan Yılmaz; “Hemşehrilerimiz, kanun kapsamında hem faiz indiriminden hem de taksit imkanından faydalanarak vergi borçlarını ödeyebilir” dedi.

EditörEditör