GÜNCEL
Giriş Tarihi : 07-01-2023 12:31   Güncelleme : 07-01-2023 12:31

TÜRK ANNELERİ DERNEĞİ YENİŞEHİR ŞUBESİ AÇILDI

Türk Anneler Derneği Yenişehir Şubesi'nin açılışına Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Türk Anneler Derneği Genel Başkanı Handan Çakıroğlu, Partisi Toroslar İlçe Başkanı Sultan Aydoğan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

TÜRK ANNELERİ DERNEĞİ YENİŞEHİR ŞUBESİ AÇILDI

DEVA Partisi Toroslar İlçe Başkanı Sultan Aydoğan “Kadın varsa Çözüm var.

Kadın varsa Bereket var. Kadın varsa Kalkınma var. Kadın gücünü, kadın birlikteliğine her zaman destekleyeceklerini dile getiren Başkan Adoğan, Türk Anneleri Derneği’ne emeği geçenleri herkese teşekkür ederim etti.

Türk Anneler Derneği Mersin’imize hayırlı olsun dedi.

DEVA Partisi Toroslar İlçe Başkanı Sultan Aydoğan Türk Anneleri Derneği Mersin Yenişehir Şubesi açılışını gerçekleştiren ve Derneğe tam destek veren Yenişehir Belediye Başkanımız Abdullah Özyiğit’e de kadınlara verdiği önem ve destekler için ayrıca teşekkür etti.

SULTAN AYDOĞAN’DAN MTSO BAŞKANI AYHAN KIZILTANA ZİYARET

DEVA Partisi Toroslar İlçe Başkanı Sultan Aydoğan Mersin Ticaret ve Sanayi odası Yönetim Kurulu Başkanlığına tekrar seçilen Ayhan Kızıltan’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Başkan Aydoğan Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanlığına 2. defa seçilen MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.  Başkan Ayhan Kızıltan’a ilgi ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyor, Yeni dönemin Mersin’imize hayırlı olmasını diliyoruz.

Mersin Ticare ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan “DEVA Partisi Toroslar İlçe Başkanı Sultan Aydoğan’ın siyasette olmasını ve kadınlarımızın her zaman ve her şartlarda iş hayatında ve siyasette de başarılı olacaklarına inandığını dile getiren MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan’da DEVA Partisi Toroslar İlçe Başkanı Sultan Aydoğan’a başarılar diledi.

EditörEditör