YAŞAM
Giriş Tarihi : 01-11-2020 12:46   Güncelleme : 01-11-2020 12:46

TÜZÜN AİLESİ’NİN MUTLU GÜNÜNDE, MERSİN PROTOKOLÜ

AK Parti Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Akdeniz Belediyesi Başkan Yardımcısı Hasan Tüzün’ün oğlu Mehmet Tüzün, yaşamını Ebru Avcı ile yaşamını birleştirdi. Çiftin düğüne Mersin’in ileri gelen yöneticileri katıldı.

TÜZÜN AİLESİ’NİN MUTLU GÜNÜNDE, MERSİN PROTOKOLÜ

Mersin mutlu bir güne ev sahipliği yaptı. Mersin’in önde gelen isimlerinden AK Parti Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Akdeniz Belediyesi Başkan Yardımcısı Hasan Tüzün’ün oğlu Mehmet Tüzün, Ebru Avcı ile dünya evine girdi. Pandemi önlemleri çerçevesinde gerçekleştirilen düğüne, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer,  AK Parti İl Başkanı Cesim Ercik, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan,  Akdeniz Kaymakamı Muhittin Pamuk, Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan ve İl Müftüsü Şaban Kondi katıldı. Düğünde, genç çifte tebrikler sunulurken, ömür boyu mutluklar dilendi. Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, kısa bir konuşma yaparak, “Genç çiftimize ömür boyu mutluluklar dilerim. Allah iki cihan saadeti nasip etsin. Umarım her şey gönüllerince olsun” dedi.


“MUTLU GÜNÜMÜZDE BİZİMLE OLAN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ”
Başkan Yardımcısı Hasan Tüzün, düğünle ilgili bir açıklama yaparak, teşekkürlerini iletti, Tüzün, “Evladımın mutlu gününde, Mersin’in kıymetli isimlerini yanımızda görmek bizi çok onura etti. Aynı zamanda bir Mersinli olarak, Mersin’in yöneticilerini bir araya getirmek de bizim için çok güzel bir anı ve mutluluk kaynağı oldu. 

Canımdan çok sevdiğim evlatlarımın bu gününde bizleri yalnız bırakmadıkları için herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Öte yandan, kendisiyle çalışmaktan büyük onur duyduğum, Akdeniz Belediye Başkanımız sayın  Mustafa Gültak’a bize sağladığı manevi destek için de ayrıca teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

MERSİN KENT HABER

Salih Abidin PalaSalih Abidin Pala