TURİZM
Giriş Tarihi : 23-09-2018 20:58   Güncelleme : 23-09-2018 20:58

ULU Resort Hotel'de Akdeniz Tatili Yaşanır

Akdeniz’in Koynunda parıldayan yıldızı Ulu Resort Hotel,emsalsiz tatil olanaklarıyla tatilin tadını çıkarmak isteyenleri ağırladı.

ULU Resort Hotel'de Akdeniz Tatili Yaşanır

Ulu Resort Hotel,Konuklarına emsalsiz bir  Turizm Mevsimi yaşatmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten ULU Resort Hotel Yönetim Kurulu Üyesi  İlhan Ulu,Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdiklerini belirterek “Günde bin Türk Konuğa aynı anda hizmeti veriyoruz.” Sözüyle Türk insanının damak zevkine uygun,her şey dahil  anlayışıyla hizmet ettiklerini belirtti.

Ulu Resort Hotel'de sabah kavatlısında yöresel  ürünlerin zenginlikleri karşılar sizi kapıda; konuklarına taptaze  sunulurken hiçbir şey esirgenmemiş,öğle ve akşam yemekleri de Akdeniz mutfağının sınırsız zenginliğinde lezzet şöleni yaşatır konuklara. 

Elvan çeşit tatlıları,çorbalar,  ,lezzet ve damak tadını sevenlere özgi her çeşidinden yemek,yöresel meyvalar,salatalar,yeşillikler,zeytinler ve doğanın bereketiyle sunulan Akdeniz mutfağı  burada tüm diyetlere son veriyor. Tabi ki diyet yemekleri de mahiretli ustaların elinde  son derece zengin,gerçek uzmanların denetiminde  sunulması çok önemli Ulu Resort Hotel’de,Bunları dinliyoruz İlhan Ulu'dan.

"Biz turizme sevdalıyız.Bu cennet koylarda turizme hizmet etmen,n mutluluğunu yaşıyoruz ailecek" diyor.Yolların,tünellerin tamamlanmasıyla daha çok insana hismet edeceklerini belirten İlhan Ulu,Bölgesel Havaalanın2nın tamamlanmasıyla yabancı turistlerin de uğrak yeri olacağına işaret ediyor.Gazipaşa Havaalanı da yöreye yolların ve tünellerin tamalnmasıyla katkı sunacağını dile getirirken; "Herkes üstüne düşen görevi layıkıyla yapmasını bekliyoruz." 

Bu hizmetleri yörenin insanı ile sunduklarını dile getiren İlhan Ulu, “300 kişiyi isdihdam ettiklerini,personellerini turizm konusunda en iyi biçimde eğitimden geçiriyoruz.” dedi.

İlhan  Ulu,Bölgede turizm mevsiminin kısa olması yapılan yatırımları karşılamadığını ama turizm mevsiminin en az iki ay uzaması gerektiğini ifade ederken,”Biz turizme hizmet etmeyi gönülden yerine getiriyoruz.” İfadesinde bulundu.

Mersin Gülnar ilçesine bağlı Yanışlı mevkinde kurulu Ulu Resort Hotel,Mersin’in en önemli Turistik tesislerinin başında geliyor. Yörenin insanlarını çalıştırması,yöresel ürünleri mutfağında kullanması,yörenin tanıtımına kattığı ve yarattığı kaynaklarla hep kendinden sık sık söz edilen Ulu Resort Hotel , Kongre turizminde de başı çekiyor.

ULU Resort Hotel'in mutlak başarısında profesyonel yöneticilerin emeği çok büyük,Turizm alanında aldıkları eğitimin yanı sıra güler yüzlü,çalışkan işini seven turizm gönüllüleri ordusu içinde ULU Resort Hotel Yönetim Kurulunun emekleri de çok büyük;bir büyük ailenin turizm öyküsüdür burada yaşanan tatilin adı.

Temiz, bakımlı, donanımlı, güvenli ve dolayısıyla uygar bir çevrenin sembolü olan mavi bayrak; sahilinde dalgalanırken balıklarla  yüzmenin keyini yaşarsınız.

Akdeniz’in Saklı Cenneti Ulu Resort Hotel… Mersin de herşey dahil sisteminin öncüsü… Tatil anlayışınıza farklı bir bakış açısı..

Ulu Resort Hotel, Denizin Eşsiz Mavisi, Doğanın Muazzam Yeşili, Güler Yüzlü Ve Kaliteli Sınırsız Hizmeti İle Sizleri Ağırlamaktan Mutluluk Duyar…

ULU RESORT HOTEL Mersin, Yanışlı, Ortaburun Turizm Merkezi Mevkiinde 27.000.m2 alana kurulu, Toros Dağlarının AKdenizle buluştuğu 850 m2 uzunluğunda Mavi Bayraklı plajı olan, Denize sıfır konumda; Konforun Ve Hijyenin Ön Planda Olduğu 199 Standart Oda, 26 Teras Family Odası, 34 Junior Suit, 13 Executive Suit, 8 Dublex , 2 Özel Donanımlı Villa Ve 3 Engelli Odasıyla Birlikte Toplam 285 Oda 900 Yatak Kapasitesi İle Akdeniz'in Doğası Ve Huzurunu Siz Değerli Misafirlerimizin Hizmetine Sunuyor

Keşfedilmeyi bekleyen Eşsiz iki koy ve doğa güzelliklerini görmek için can atacaksınız. Dünyanın iki muhteşem sahili bir arada…

Bir tarafta incecik kum sahil ile Lara plajı , diğer yanda Dünyanın en büyük 3. Plajı Konyaaltı’nı aratmayacak güzellikte muhteşem iki koyda 

AKDENİZİN KEYFİNİ ÇIKARACAKSINIZ..

KONAKLAMA

Muhteşem Deniz ve Orman manzaralı özenle hazırlanmış, Standart, Junior Suite; Teras Aile Odası ; Executive Suite ; Dublex ve Engelli olarak 6 ayrı oda seçeneği ile sizlere eşsiz tatiller yaşatacaktır

RESTAURANT & BAR

600 kişilik açık, 150 kişilik kapalı alanolmak üzere 750 kişilik Gülnar Ana Restaurant; 100 kişilik Aqua A'la Carte Restaurantı ; Havuz başından ayrılmak istemeyen misafirler için Aqua Snack Restaurant ; Usta şeflerimizin misafirlerimiz için hazırladığı pasta, kek, tatlıları sundukları Lobby pastanesi ; Aquaparkta çocuklarımızın vazgeçilmezi dondurma; Plajımızda Yöresel lezzetin adresi olan Gözleme Evi; Lokal alkollü ve alkolsüz soğuk ve sıcak içeceklerin Self servis olarak sunulduğu Lobby Bar, Pool Bar, Aqua Bar; Sahillerimizde Konyaaltı ve Lara barlarımız; Canlı müzik alanında Gezende Bar; Spa Merkezinde Vitamin Bar ve gece eğlencenin son durağı Disco Bar siz konuklarımızın hizmetindedir.

EĞLENCE & AKTİVİTE

Gün boyunca devam eden Animasyonlar , Akşam Yemeği sonrası çocuklarımıza Mini Disco; Biz büyüklere canlı müzik eğlence , Karaoke Show özel dans ve Akrobasi gösterileri; Haftanın belirli günlerinde sahilimizde köpük partisi oyun salonu kapalı ve açık  ünitelerde, dinlenme alanları, kapalı ve açık yüzme havuzları, Fitness spor salonu, Bowling, Sinema, , Mini Club, Bilardo, Masa Tenisi, Langırt, Halı Futbol Sahası, Tenis Kortu , Basketbol potası

SPA & WELLNESS

Ruhunuzu ve vücudunuzu masaj ve bakım imkanlarıyla yenilemeye ne dersiniz…

Cesslin Spa Merkezi, Hamam, Sauna, Buhar Odası ve Masaj Odalarıyla sizleri huzur dolu bir yolculuğa çıkarmak için hazır bekliyor.

Salih Pala

MERSİN KENT HABER

Salih Abidin PalaSalih Abidin Pala