TURİZM
Giriş Tarihi : 16-04-2023 11:54   Güncelleme : 16-04-2023 12:31

Ünlüselek, EMİT Fuarı'nda Anamur'u ve Mersin'i Tanıttık

Mersin turizminin ünlü adı Ünlüselek Oteli Yönetim Kurulu Başkanı Uzay Ünlüselek, EMİT Fuarı'nı değrelendirirken "Anamur'u ve Mersin'i fuarda başarıyla temsil ettik, kentimizin tanıtılmasında başarılı olduk" açıklamasında bulundu.

Ünlüselek, EMİT Fuarı'nda Anamur'u ve Mersin'i Tanıttık

EMIT Fuarı'na katılan turizm dünyasının ünlü adı Uzay Ünlüselek, "EMIT Fuarı, Mersin turizminin tanıtılması açısından son derece önemli bir fuardır. Bu fuara Ünlüselek Oteli ve Anamur Ticaret ve Sanati Odası olarak katıldık. Dünyanın en önemli fuarlarından olan EMİTT Fuarı 26. kez kapılarını açtı." dedi.

Uzay Ünlüselek, Mersin Turizm potansiyeli olarak ülkenin en gözde yeri oduğu, tarihi, doğal güzellikleri vedört mevsim tatil özelliğiyle deniz meviminin dört mevsim yaşandığına dikkat çekerken, "Anamur, gelişmiş alt yapısıyla turizmin gözde merkezidir. Tüm konukları Anamura'a tatile çağırıyoruz" çağrısında bulundu,

Ünlüselek, 15-22 Nisan Turizm Haftası'nı kutladı.

Doğu Akdeniz Ukuslararası Turizim ve Seyehat Fuarı, (EMITT) 24. kez İstanbul'da açıldı. Ülkenin turizm yöreleri, tarihi, turistik yerleri, kültürel zenginlikleri, yöresel el sanatları, gastronomisi, sanatsal özellikleriyle dünyaya tanıtılması fuarlara aracılığıyla olduğunu dile getiren Uzay Ünlüselek, " Kentimizi EMITT Fuaraı'nda başarıyla temsil ettik, kentimizin tanıtımında önemli katkılar sağladığımıza inanıyorum" açıklamasında bulundu.

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri.

EMITT Turizm Fuarı 25 yıldır, Türkiye’de pek çok yeni tatil ve turizm destinasyonu oluşmasına ortam hazırlayan, Türkiye’de şehirlerin hatta köylerin markalaşmasına ve yerli yabancı turistle buluşmasına ev sahipliği yapan turizm sektörünün dünyaya açılan en önemli kapısı. Fuar, tüm katılımcılara, profesyonel yerli ve uluslararası ziyaretçilere yeni iş ve iş birliği olanakları sunabilen bir platform.

EMITT’e her yıl ülke pavilyonları, tatil destinasyonları, yaz ve kış turizmi ve outdoor turizmi destinasyonları, oteller ve turist merkezleri, tur operatörleri ve acenteler katılıyor.

Salih Pala

MERSİN KENT HABER 

EditörEditör