KENT
Giriş Tarihi : 12-08-2016 20:59   Güncelleme : 12-08-2016 20:59

Vali Çakacak'tan Teşekkür Mesajı

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, 15 Temmuz'dan buyana Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösteren ve "demokrasi nöbeti" tutan vatandaşlara yayımladığı mesajla teşekkür etti.

Vali Çakacak'tan Teşekkür Mesajı

Vali Çakacak, mesajında, "Çiftçisiyle, esnafıyla, medyasıyla hep birlikte dik bir duruş sergileyerek, milli iradenin sembolü olan gazi meclisi bombalayan, silahsız halkına kurşun yağdıran darbeci vatan hainlerine dur dediniz" ifadelerini kullandı.

O elim geceden bu yana Mersinlilerin Cumhuriyet Alanı'nı tıklım tıklım doldurarak, vatana, demokrasiye ve milli iradeye sahip çıktığını belirten Vali Çakacak, şunları kaydetti:

"Sizler bu meydanlarda oldukça bizlerde görevlerimizin başında olacağız. Hiç şüpheniz olmasın ki, devletimizin ve milletimizin daha da yüceltilmesi noktasında elimizden ne geliyorsa sonuna kadar yapacağız. Bu vesileyle gösterdiği vakur duruşu ile ilk günden bu yana 'demokrasi nöbeti' tutan aziz Mersinlilere, meydanları boş bırakmayan vatandaşlarımıza, maddi ve manevi destek veren medya mensuplarımıza, hayırsever iş adamlarımıza, derneklerimize, vakıflarımıza, meslek odalarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Vatan ve demokrasi uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Bir daha böyle kötü günler yaşamamak dileğiyle, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

AA

EditörEditör