GÜNDEM
Giriş Tarihi : 28-01-2025 15:43   Güncelleme : 28-01-2025 15:43

VALİ PEHLİVAN, MESİAD'IN 2025 YILI YEREL YÖNETİMLER TOPLANTISININ İLK KONUĞU OLDU

Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (MESİAD), Mersin’in Yerel Yönetimleri ile MESİAD Üyelerini bir araya getirdiği, geleneksel toplantılarından ,2025 Yılının ilk konuğu Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan oldu.

VALİ PEHLİVAN, MESİAD'IN 2025 YILI YEREL YÖNETİMLER TOPLANTISININ İLK KONUĞU OLDU

MARDE Otel’de gerçekleştirilen  Mersin’in Yerel Yönetimleri ile MESİAD Üyelerini bir araya getirdiği toplantıya Vali Ali Hamza Pehlivan, MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Gündoğdu'nun yanı sıra Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır, Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Meclis Başkanı Hamit İzol, Mersin Ekonomi Platformu (MEP) Başkanı Servet Özkaya ile  MESİAD Yönetim Kurulu ve MESİAD Üyeleri katıldı.

 

 

 

MARDE HOTEL, VALİ PEHLİVAN’I VE MERSİNLİ İŞ İNSANLARINI AĞIRLADI

Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneğİ Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Gündoğdu, “MESİAD, Bu toplantıları kent yararına olduğu için ilke edinmiştir.Bu ilkeyi sürdüren MESİAD'ın üyeleri,yerel yönetimlerle bu toplantılarla biraraya gelerek  samimi, katma değeri yüksek,  geleneksel toplantılarımızı düzenliyoruz. Sayın Valimizin bu toplantımıza katılması mutluluk kaynağımızdır.Verimli bir toplantımızı geçirmeyi dileyerek Başta Valimize, protokol üyelerimize,  değerli üyelerimize  hoş geldiniz" sözleriyle açılış konuşmasını tamamlarken toplantının hayırlara

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Mersin iş dünyasının temsilcileriyle birarada olmaktan

Vali Pehlivan  2024 yılını değerlendirirken verimli bir yıl olduğuna dikkat çekti. Vali Pehlivan,  kamuoyuna 2024 yılı çalışmalarını değerlendirdirildiği  geleneksel basın toplantısını yaptığını ifade ederek, bu akşam pekçok konuda bilgi paylaşımını gerçekleştireceğim. Belli başlı konuları sizlerle istişare ederiz. Sizlerden gelen, soru, görüş, öneri açıkça dinlemek isterim. Mersin'de göreve başladığımdan beri  sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geliyoruz, şimdi MESİAD Ailesiyleyiz. İstişare içinde hareket ettik, hep birlikte  Mersin'i düşüneceğiz,Mersin'i düşleyeceğiz, demiştik, şartların elverdiği şlçüde  bunu da gerçekleştiriyoruz. Ortak paydamız Mersin, Mersin'in geleceği, bunu planlarken de toplumun her kesimiyle işbirliği içinde gerçekleştirmek.  Kamu ve özel sektörün yetki ve  sorumlulukları imkanları dahilinde yaklaşımlar ortaya konarak birlikte fikirler projeye dönüştürülerek  güzel neticeler elde edilyor.  Geçmişte hayal edilen, yapılsa çok iyi olur denilen projeler gerçekleştirldi. Bugün konuştuğumuz, düşündüğümüz, tasarladığımız pekçok  konu gelecekte hizmete sunulmuş olacak. Mersin'de yapılan yatırımlar 624 milyara ulaştı. Tüm bakanlıkların Mersinle ilgili  yaklaşık 2500 proje var. 557 proje geçtiğimiz yıl  yürütüldü, 193'ü bitirilmiş" dedi. Yıl içinde planlanan projelerle ilgili bilgi veren Vali Pehlivan, MESİAD Üyelerinin dilek ve görüşlerini dinledi sorularını cevaplandırdı, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Salih Pala

MERSİN KENT HABER

EditörEditör