Mersin Şehit Altuğ Verdi Polis Meslek Eğitim Merkezi’nde düzenlenen 10 Nisan Polis Günü'nün 180. yıldönüm törenine Mersin Valisi Atilla Toros, Mersin Emniyet Müdürü Kamil Karbörk, AK Parti Mersin milletvekili Ali Kıratlı, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, AK Parti Mersin İl Başkanı Adem Aldemir ile Mersin polis teşkilatı idari birim amirleri, polis memurları , polis aileleri katıldı.
Vali Atilla Toros; ‘‘Milletimizin huzur ve güvenliği için yüksek vazife şuuruyla görev yapan, vicdanın ve adaletin temsilcisi tüm emniyet mensuplarımıza şükranlarımı sunuyor, Polis Haftalarını en içten dileklerimle kutluyorum.
Kahraman Şehit Polislerimize Allah’tan rahmet, Gazilerimize sağlık ve afiyetler diliyorum. Vatanımızın her karışında fedakârca görev yapan Emniyet Teşkilatı mensuplarımıza görevlerinde üstün başarılar temenni ediyorum.’’ dedi.
Vali Atilla Toros, Polis telsizinden görevi başında olan bütün Mersin Emniyet Teşkilatına hitap etti.
İl protokolü ve emniyet mensuplarının katıldığı program pasta kesimi ve havai fişek gösterisi ile son buldu.
Programa, Mersin Milletvekili Ali Kırat’lı da katıldı.