GÜNCEL
Giriş Tarihi : 22-03-2023 21:20   Güncelleme : 22-03-2023 21:20

ZİÇEV Mersin'den 21 Mart Dünya Down Sendromlular Farkındalık Etkinliği

Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) Mersin 21 Mart Dünya Down Sendromlular Farkındalık Etkinliği düzenledi.

ZİÇEV Mersin'den 21 Mart Dünya Down Sendromlular Farkındalık Etkinliği

ZİÇEV MERSİN Şubesi, Mezitli Down Cafe'de  21 Mart Dünya Down Sendromlular Farkındalık Gününde yaşanan deprem ve sel felaketlerinin ardından birlikte iyi olma düşüncesi ile Down  Sendromlu çocuklarla yoga ve rahatlama egzersizleri yaptı.

Mezitli Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin  ile Mezitli Belediye Başkan Yardımcısı Nuran Kurtuluş'un da katıldığı etkinlikte  down sendromlu öğrencilerle velileri bir araya geldi.

ZİÇEV Mersin Yönetim Kurulu, Etkinlikte  6 Şubat Kahramanmaraş merkezli 11 ili derinden etkileyen deprem felaketinde depremden etkilenen bütün vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulunuldu., Deprem Bölgesindeki özellikle özel gereksinimli çocuğu olan ailelerin barınma,eğitim ,sağlık gibi hassas ve zaruri ihtiyaçlara erişimlerinin kolaylaştırılmasına yönelik etkin afet stratejileri geliştirilmesi bu yönde alınacak tedbirler ve uygulanmaların etkili yürütülmesi temennisinde bulunuldu.

Kaybedilen vatandaşlara  Allahtan rahmet dilenirkenyaralı yurttaşlarımıza acil şifalarda bulunuldu.. Bütün farklılıklarla bu deprem  yaralarının  birlikte sarılacağı inancı paylaşıldı.

Salih Pala

MERSİN KENT HABER

 

 

EditörEditör