KILIÇDAROĞLU, MİLLET İTİFAKININ ADIYI OLARAK AÇIKLANDI

Altılı Masa'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi önünde eşi eşi Selvi Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte vatandaşlara seslendi.

GÜNDEM - 07-03-2023 08:54

KILIÇDAROĞLU, MİLLET İTİFAKININ ADIYI OLARAK AÇIKLANDI
Advert

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu  cumhurbaşkanı adayı ilan edildikten sonra partisinin genel merkezine geçti. Kılıçdaroğlu, burada eşi Selvi Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte parti önüne gelen vatandaşlara seslendi. Bir adaydan öte bir değişimin temsilcisi olduğunu belirten Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları şöyle:

"Sayın İmamoğlu ve Sayın Yavaş ile bir yola çıktık. Güzel bir gecedeyiz. Huzur içinde yaşamak istiyoruz. Bir adaydan öte bir değişimin temsilcisi olarak karşınızdayım. Ben ve ittifakımız bu ülkeyi akılla, erdemle, liyakatle yönetmeye adayız. Bir seçimi kazanmaktan fazlasına adayım. Gönülleri kazanmaya, korkuları aşmaya, küskünleri barıştırmaya adayım. Sadece ben değil, oy vermeye gidecek olan herkes bu ülkeyi hak ettiği yaşam için değiştirmeye aday. Ben uzun bir yolculuktan geldim. Heybemi bu güzel insanların öyküleriyle doldurdum. Şimdi onlarla birlikte adayım. Bize kader dedikleri bu nizamı değiştirmek istiyoruz. Çaldıkları 418 milyar doları isteyen herkes aday. Sadece bana oy vermeyeceksiniz; kendiniz, sevdikleriniz ve geleceğiniz için oy vereceksiniz. Bu topyekun bir değişimin başlangıcı. Hak ettiğimiz düzeni yeniden kuracağız. Aday ben değilim, aday hepimiziz. Sevgili halkım, eyvallah, başlıyoruz."

DHA

 

Advert
DİĞER HABERLER
 TMMOB İMO Mersin: Şantiyelerde, Mühendislere Yönelik Şiddet Son Bulsun!

TMMOB İMO Mersin: Şantiyelerde, Mühendislere Yönelik Şiddet Son Bulsun!

27-03-2024 - GÜNDEM

81 BARO: ÇOCUĞUN CİNSEL İSTİSMARINA HEP BİRLİKTE DUR DİYELİM

81 BARO: ÇOCUĞUN CİNSEL İSTİSMARINA HEP BİRLİKTE DUR DİYELİM

22-03-2024 - GÜNDEM